2017 LinkedIn yetenek ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye’de ilk kez düzenlenen LinkedIn Yetenek Ödülleri dün Çırağan Kempinski’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu

Türkiye’de ilk kez düzenlenen LinkedIn Yetenek Ödülleri dün Çırağan Kempinski’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu

En İyi İşveren Marka” ödülü LC Waikiki and Emaar Turkey’nin olurken “En Başarılı İşe Alım Ekibi” ödülüne Metglobal layık görüldü.  Ödüller, Türkiye'deki 250'den fazla kurumun performansının bireysel ve kurumsal kategorilerde değerlendirilmesiyle belirlendi.

530 milyondan fazla platform üyesiyle dünyanın en büyük profesyonel ağı olan LinkedIn, bu yıl ilk kez LinkedIn Türkiye Yetenek Ödülleri programını hayata geçirdi. Ödül töreni, Türkiye'nin lider şirketlerinden yöneticileri bir araya getirerek ilham vermek, networking fırsatı oluşturmak ve başarıyı ödüllendirmek amacıyla yola çıktı. LinkedIn Türkiye Yetenek Ödülleri’nin İstanbul’da Çırağan Kempinski Otel’de düzenlenen açılış kutlaması etkinliğine ve gala yemeğine, iş dünyasının önemli isimlerinden oluşan 130’un üzerinde davetli katıldı.

En iyi yetenekleri bulmak, kazanmak ve bünyesinde tutmak için LinkedIn Yetenek Çözümlerini kullanan Türkiye'deki 250'den fazla organizasyonun performansını inceleyen LinkedIn’in Insights Ekibi, bireysel ve kurumsal kategoride ödüle layık görülen şirketleri belirledi. Ödüller bireysel kategoride “En Sosyal İşe Alım Uzmanı” ve “En Sosyal Yönetici”, kurumsal olarak da “En Başarılı İşe Alım Ekibi”, “En İyi İşveren Marka” ve “LinkedIn Yükselen Yıldız” branşlarında verildi.

Bireysel kategoride “En Sosyal İşe Alım Uzmanı” olarak Numan Kaçar/Trendyol, G. Başak Samancı/Sütaş Grubu, Aysu Gürler/Organik Kimya, Serda Saday Okumuş/Socar Türkiye, Aslıhan Karahan Arun/Bimsa ödüle layık görülürken, “En Sosyal Yönetici” ödülü ile Denizbank İK ve Deniz Akademi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Elkin onurlandırıldı. Kurumsal kategoride ise “En Başarılı İşe Alım Ekibi” ödülü Metglobal’in olurken “En İyi İşveren Marka” ödülünü alma başarısını LC Waikiki ve Emaar Turkey gösterdi. Gama Holding A.Ş. ise “LinkedIn Yükselen Yıldız” ödülünün sahibi oldu.

Bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenen LinkedIn Yetenek Ödülleri iş dünyasında da heyecanla ve ilgiyle karşılandı. Pek çok önemli isme ev sahipliği yapan ödül töreninde konuşan LinkedIn İş Başkanı Banu Baykal, “Kuruluşların gerçekten mükemmel olabilmesi için, en iyi yeteneği seçip kullanmaları gerekir. LinkedIn'in yetenek çözümlerinin, şirketlere, mükemmel adaya ulaşabilmeleri için doğru araçlarla, doğru zamanda, doğru fırsatları sağladığını görmekten gurur duyuyoruz.

Bu yıl açılışını yaptığımız LinkedIn Türkiye Yetenek Ödülleri, kazanan şirketlerin yeteneklerini elde etmede ve elinde bulundurmada aldığı çabaların, stratejilerin ve yenilikçi girişimlerin bir kutlaması. Kazananlarımızı elde ettikleri bu büyük başarı için tebrik ediyor ve başarılarının devamı için en iyi dileklerimizi sunuyoruz” dedi.

LinkedIn Türkiye Yetenek Ödülleri'nde konuşmacılardan biri olan Şerif Kaynar, LinkedIn'in işe alım dünyasını nasıl değiştirdiğini; “Dijitalleşen dünyada şirketler ve çalışanlar için hızın ve nokta atışı yapabilmenin doğru insan kaynağına erişimde kritik bir önem taşıdığını düşünüyorum. Bu bağlamda, dünyanın en büyük profesyonel ağı olan LinkedIn, yenilikçi ve eşsiz yetenek çözümleri ile şirketlerin her zamankinden daha üretken olmasını sağlıyor" şeklinde ifade etti.

LinkedIn’de ‘Yılın En İyi İşveren Markası’nın galiplerinden biri olan LC Waikiki’nin Yetenek Yönetimi ve Tazminat Başkanı Hande Özdağdeviren ise "LC Waikiki olarak yeteneğe ulaşmak üzere Linkedin ile kurduğumuz güçlü iş birliğimizle gelen bu değerli ödül, sadece doğru yolda olduğumuzun kanıtı değil aynı zamanda daha büyük ve kapsamlı stratejiler için de ilham veren bir motivasyon" dedi.

LinkedIn’in Türkiye’de 6 milyondan fazla üyesi bulunuyor. Türkiye’de LinkedIn üyelerinin en yoğun olarak çalıştığı sektörler arasında operasyon, IT, satış ve mühendislik yer alıyor. Şu an LinkedIn’deki Türkiye merkezli aktif iş ilanı sayısı ise 7 bin.

2017 LinkedIN Yetenek Ödülleri Kazananları:

BİREYSEL KATEGORİ

En Sosyal İşe Alım Uzmanı

Numan Kaçar -Trendyol

G. Başak Samancı - Sütaş

Aysu Gürler – Organik Kimya

Serda Saday Okumuş – Socar Türkiye

Aslıhan Karahan Arun – Bimsa

En Sosyal Yönetici

Yavuz Elkin - Denizbank İK ve Deniz Akademi Grubu Genel Müdür Yardımcısı

KURUMSAL KATEGORİ

En Başarılı İşe Alım Ekibi

Metglobal

En İyi İşveren Marka

Çalışanları 350 kişiden fazla olan şirketler

LC Waikiki

Çalışanları 350 kişiden az olan şirketler

Emaar Turkey

LinkedIn Yükselen Yıldız

GAMA Holding A.Ş.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER