2018 makyaj trendleri neler olacak?

2017- 2018 sonbahar kış makyaj trendlerinde doğal makyaj, ışıltılı tenler, neon renkler ön plana çıkıyor

2017- 2018 sonbahar kış makyaj trendlerinde doğal makyaj, ışıltılı tenler, neon renkler ön plana çıkıyor

Inglot Türkiye Mağaza ve Eğitim Koordinatörü Sinem Danabaş, yeni sezon makyajında; kaşa kadar dağıtılmış, doğal tonlu smokey (dumanlı) makyajların ve göz içine çekilen siyah kalemlerin sıklıkla tercih edileceğini vurguluyor.

Geniş renk yelpazesi ve zengin ürün portföyüyle dikkat çeken kozmetik Inglot Türkiye Mağaza ve Eğitim Koordinatörü Sinem Danabaş, yeni sezon makyajına daha çok cesur ve canlı renklerin hakim olacağını söylüyor. Danabaş, “Doğal ama aynı zamanda neon ve canlı renklerin de yoğun olarak kullanıldığı bir trend var. Neon göz kapakları, çok renkli ve sıra dışı bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Göz kapaklarını makyajda daha önemli hale getirmek için bu renkler tercih edilebilir. Dudaklarda ise; karamelden, daha koyu tonlara uzanan renkleri görmek mümkün” dedi.  Parıltılı makyajın da geri döndüğünü vurgulayan Danabaş, özellikle son dönemlerde aydınlatıcıların elmacık kemiklerinden uzaklaşıp, göz çevresine odaklanmaya başladığını da belirtti.

Inglot yeni koleksiyonlarıyla 2018’e iddialı bir giriş yapıyor

Yoğun ve canlı renkleri son teknoloji bilimsel ürünleri bir araya getirmeyi başaran Inglot’un yeni koleksiyonlarında 2017-2018 makyaj trendlerine uyum sağlayan ürünler yer alıyor. Yeni koleksiyonlarıyla 2018’e iddialı bir giriş yapan Inglot’un Italian Kiss, Glow Out ve Inglot LAB 1983 adlı koleksiyonlarında yer alan ürünler, güzellik anlayışınıza farklılık getirecek.

Inglot’un Italian Kiss Koleksiyonu, genel olarak sıcak karamel tonlarından ilham alıyor ve enerjik turuncular barındırıyor. Koleksiyon, 5 adet Freedom System far, 3 adet Amc Eyeliner Gel, 3 farklı takma kirpik ve 11 adet HD Lip Tint Matte ruj serisinden oluşuyor. Caramel ve klasik nude tonlardan, yoğun turuncuya kadar olan renklerle dikkat çeken ruj serisi, siyah renk seçeneğiyle de koleksiyonun odak noktası.

Enerjik renklerden, yoğun ışıltıya

Hem far, hem aydınlatıcı hem de allık’ı aynı üründe bulmak mümkün mü? Evet, Inglot yeni Glow Out serisiyle artık mümkün. Koleksiyonda ışıldamanızı sağlayan 3 farklı ürün çeşidi bulunuyor. Soft sparkler, bej, kahve renklerinin altın yansımasıyla cildinizin iç parıltısını ortaya çıkarıyor. Medium Sparkler, daha romantik pembe-şeftali tonlarında yüz ve vücut için aydınlatıcı olarak kullanılabiliyor. Intense Sparkler ise, bej, kahve, şeftali, lila ve pembe olmak üzere beş farklı tonda yoğun ışıltı sağlıyor.

Cilt bakım koleksiyonu Inglot Lab 1983’ün ilk ürünleri serum

Aynı zamanda cildinizi yenilemeye yönelik geliştirilen yepyeni gece ve gündüz serumları yeni cilt bakım koleksiyonu Inglot Lab 1983’ün ilk ürünleri. 30 yılı aşan laboratuvar tecrübesiyle ve uzun süren araştırmalar sonucunda piyasaya sürülen bu seride Hydrating day serum ve Revitalizing night serum, uzun süren nem hissi ve yenileyici etkileriyle kullananlara konforlu bir cilt bakımı deneyimi vadediyor. Her iki serumda parfüm veya boyar madde içermiyor. Koleksiyona ilerleyen dönemlerde yeni ürünler de eklenecek.  

 

Inglot Freedom System Far Fiyatı: 25 TL

Inglot AMC Eyeliner-Gel Fiyatı: 65 TL

Inglot Kirpik Fiyatı: 40 TL

Inglot HD Lip Tint Matte Fiyatı: 80 TL

Inglot Hydrating Day Serum Fiyatı: 320 TL

Inglot Revitalizing Night Serum Fiyatı: 335 TL

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER