Acun Ilıcalı Oppo İçin Yeniden Kamera Karşısına Geçti

OPPO, kısa bir süre önce tanıtımını gerçekleştirdiği yeni Reno4 Serisi'nin reklam kampanyasına da yine Acun Ilıcalı ile devam etti.

OPPO, kısa bir süre önce tanıtımını gerçekleştirdiği yeni Reno4 Serisi'nin reklam kampanyasına da yine Acun Ilıcalı ile devam etti.

Acun Ilıcalı'nın çevresinde meydana gelen, dinamik, şaşırtıcı ve eğlenceli anların izleyicilerle buluştuğu reklam filminde uslu bir köpeğin yaratabileceği karmaşayı ve bir çocuğun koca bir partinin tüm seyrini nasıl değiştirebileceğini görüyoruz. Acun Ilıcalı ise yaşanan tüm sahneleri Reno4 Serisi modelleri ile görüntüleyerek tüm bu anları kendi koleksiyonuna ekliyor.

'Hayatım Benim Koleksiyonum' çatı stratejisinin devam filmi olma özelliğini taşıyan yeni reklam kampanyası, 'En Canlı Anlar Koleksiyonda Yaşar' mottosuyla hazırlandı. OPPO ve Karbonat iş birliğinin 2020 yılında gerçekleştirilen ikinci büyük projesi olan reklam filmi, Kala Film'den Turgut Akaçık yönetmenliğinde çekildi. Çekimleri 2 günde tamamlanan reklam filmi bugün itibariyle TV kanallarında ve dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

Yeni OPPO Reno4 Serisi

Endüstriyel tasarımın sınırlarını zorlayan Reno4 Serisi; Reno4 Pro, Reno4 ve Reno4 Lite olmak üzere üç farklı modelle birlikte geliyor. Bilinen tüm ortak özelliklere sahip olan bu üç üründen her biri aynı zamanda kendi avantajlarını da sunuyor. Reno4 Pro, sadece 36 dakikada telefonunuzu %100 şarj etmenize olanak sağlayan 65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarj özelliğiyle dikkatleri üzerine çekerken Reno4 Lite ise, ikisi önde yer alan altı yapay zeka özellikli kamera ile mobil fotoğrafçılıkta sınırları zorluyor.


REKLAM KÜNYESİ:

Reklamveren: OPPO Türkiye

Reklamveren Yetkilileri: Sibel Esenalp, Belemir Özkırım, Atıl Berk, Beyke Boybeyleri

Reklam Ajansı: Karbonat

Ajans Başkanları: Cenk Gümüşcüoğlu, Melih Dinçer

Kreatif Direktör: Cihan Kavaklıpınar

Kreatif Ekip Lideri: Selim Küçükkutlu

Kreatif Ekip: Çağlar Uzunca, Selver Yılmaz, Sencer Yalçın, Turgut Sarar

Sosyal Medya Ekibi: Elif Deniz Yalçın, Semih Şengül

Müşteri İlişkileri Direktörü: Ceren Ünay

Müşteri İlişkileri Süpervizörü: Hakan Yıldırım

Genel Koordinatör: Emre Abay

Proje Geliştirme Yöneticisi: Alara Büyükçınar

Dijital ve Strateji Direktörü: Burak Sıraç

Yapım Şirketi: Kala Film

Yönetmen: Turgut Akaçık

Yapımcı: Berna Öztürk

Müzik: 25m2 Music Production, Cenk Çelebioğlu

Mecra: TV, Dijital, Sosyal Medya, Açık Hava

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER