Annelere özel hayatı kolaylaştıran fırsatlar Vestel’de

Vestel, Anneler Günü’ne özel hazırladığı reklam filminde, koronavirüs salgını nedeniyle uzak kaldığımız annelerimize olan özlemimizi anlatıyor.

Vestel, Anneler Günü’ne özel hazırladığı reklam filminde, koronavirüs salgını nedeniyle uzak kaldığımız annelerimize olan özlemimizi anlatıyor.


Yılın en özel zamanlarından biri olan Anneler Günü geldi. Çocuklar anneleri için en büyük hediye. Küçük bir çiçek, bir öpücük, bir tatlı söz anneler için yeterli olsa da bugün annelerine sürpriz yapmak ve onların hayatını kolaylaştırmak isteyenler hediye arayışına girdi. Evlerde daha fazla vakit geçirilen, ev işlerine normalde olduğundan daha çok vakit ayrılan bugünlerde desteğe ihtiyaç duyan başta baş tacımız anneler olmak üzere tüm ev halkının hayatını kolaylaştırma vakti. Evdeki hayatı kolaylaştıracak Vestel Küçük Ev Aletleri, Elektrikli süpürgeler ve seçili ankastre setler 2-12 Mayıs tarihleri arasında yüzde 15 indirim fırsatı ile satışta. Mutfakta harikalar yaratmaya yardımcı blenderdan miksere, tost makinesinden kahve makinesine kadar onlarca Vestel Küçük Ev Aleti ve temizliğe yardımcı Vestel elektrikli süpürgeler sahiplerini bekliyor. Mutfakların şıklığına şıklık katacak Vestel Ankastre Setler sayesinde evlerde keyifli sofralar hazırlanıyor. Üstelik vestel.com.tr’den verilen siparişler 24 saatte annelerin kapısında!

 

Anneler Günü’ne özel reklam filmi: “Anlat ki kabarsın kekim, ben bu işte acemiyim”

Anneler Günü’ne özel reklam filmi yayınlayan Vestel, koronavirüs salgını nedeniyle uzak kaldığımız annelerimize olan özlemimizi anlatıyor. Her konuda ilk danıştığımız isim olan annelerimiz söz konusu mutfak olduğunda başrolü oynuyorlar. Vestel’in reklam filminde mutfağa giren bir genç, annesinden destek istiyor. Anne-çocuk özlemi izleyiciye aktarılırken, mutfakta çaresiz kalmış bir gencin her seferinde annesini arayıp yardım istediği filmde jingle olarak “Bana Esmeyi Anlat” şarkısı "Bana Ekmeği Anlat" olarak kullanılıyor. Genç, acemi olduğu konularda şu sıralar birçok kişinin yaptığı gibi annesini görüntülü olarak arıyor ve ona danışıyor. Annesinin yönlendirmesi ve Vestel ürünlerinin yardımıyla daha iyi sonuçlar elde etse de annesi gibi yapamıyor. Filmin sonunda verilen mesajla annesini aramak için aslında yemek tariflerinin bir bahane olduğu, asıl nedenin annesine duyduğu özlem olduğu anlatılıyor.


Reklam Künyesi:
Reklamveren: Vestel
Reklamveren Yetkilileri: Duygu Badem Uylukçuoğlu, Feza Turunçoğlu, Nil Kozan, Buket Kaplan, Ayşe Tokgöz, Ayşegül Karantinalı, Özgecan Akbulut, Ogün Şahan
Reklam Ajansı: Leo Burnett İstanbul
Kreatif Direktör: Deniz Çavdar
Sanat Yönetimi Grup Direktörü: Ercan Akkaya
Yaratıcı Ekip: Erdem Belener, Tuan Baykut, Ahmet Yacel, Hasan Calp
Müşteri İlişkileri Grup Direktörü: Gülde Ölemez
Müşteri İlişkileri Ekibi: Banu Özek, Uygar Utku Akbıyık
Dijital Grup Direktörü: Emrah Dalgıç
Sosyal Medya Ekibi: Ender Mercan, Elif Yılmaz, Umut Yaka, Koray Işıldak
Strateji Grup Direktörü: Tuna Öngü
Prodüksiyon Grup Direktörü: Arzu Köksal
Prodüktör: Eren Bakırcı, Burak Ağırbaş
Yönetmen: Barış Kaya
Prodüksiyon Şirketi: Hyper İstanbul
Müzik Yapım: 3K1A
Yayın Mecrası: TV, Dijital ve Sosyal Medya

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER