Barilla ve Roger Federer’den genç tenisçilere büyük sürpriz

İki genç kızın pandemi sırasında evlerinin çatılarında yaptığı tenis maçının videosunun sosyal medyada büyük ilgi görmesi üzerine Barilla, Federer ile birlikte genç sporculara unutulmaz bir ziyaret gerçekleştirdi.

İki genç kızın pandemi sırasında evlerinin çatılarında yaptığı tenis maçının videosunun sosyal medyada büyük ilgi görmesi üzerine Barilla, Federer ile birlikte genç sporculara unutulmaz bir ziyaret gerçekleştirdi.

İtalyan gastronomi kültürünün en önemli temsilcisi Barilla, İtalya’nın Liguria bölgesinde yaşayan iki genç tenis tutkununun eşsiz hikayesini unutulmaz bir sürprize dönüştürdü. Pandemi sırasında uygulanan karantina ve sosyal izolasyon sürecinde formda kalabilmek adına evlerinin çatıları arasında bir tenis kortu kuran 13 yaşındaki Vittoria ve 11 yaşındaki Carola’nın yaptığı maçın videosunun dünyanın dört bir yanında büyük ilgi görmesi üzerine Barilla, marka elçisi efsane tenisçi Roger Federer ile birlikte sosyal medyada fenomen haline gelen iki genç sporcuya sürprizlerle dolu bir ziyaret gerçekleştirdi. Barilla’nın sosyal medya hesaplarında yayınlanan “Roger Federer ile Çatıda Tenis Maçı” adlı video, en az genç sporcuların ilk maç videosu kadar büyük ilgi gördü.

Video, Vittoria ve Carola’nın tenis oynadıkları çatıda gerçekleştirilen sıradan bir röportaj ile başlıyor. İtalya’da normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte birçok röportaja katılan genç tenisçiler, az sonra olacaklardan habersiz bir şekilde yayınladıkları ilk maç videosunun böylesine büyük ilgi göreceğini tahmin etmediklerinden bahsediyor. En sevdikleri tenis oyuncusunun Roger Federer olduğunu söylemeleriyle birlikte ünlü sporcu sürpriz bir şekilde röportaja dahil olarak kızlara selam veriyor. Bu sürpriz ziyareti şaşkınlık içinde karşılayan kızlar, Federer’in çatıda tenis maçı yapma teklifini büyük coşkuyla karşılıyor. Vittoria ve Carola, ömürleri boyunca unutmayacakları tenis maçı ardından Roger Federer ile öğle yemeğinde makarna yiyor. 

Genç tenisçilerle viral videonun çekildiği çatıda maç yapmanın kendisi için eşsiz bir deneyim olduğunu belirten Roger Federer, “Vittoria ve Carola gibi gelecek vadeden iki genç sporcuyla maç yapmak, bir tenis oyuncusu olarak kariyerimin en özel anlarından biriydi. Genç hayranlarımın spora duyduğu büyük tutkuyu onlarla paylaşmak, onları böylesine şaşırtabilmek beni mutlu ediyor” dedi. Sürprizlerle dolu videonun sonunda Federer, Vittoria ve Carola’yı Barilla’nın desteğiyle dünyanın en prestijli tenis okullarından biri olan The Rafa Nadal Academy’nin yaz kampına davet ediyor.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER