Başakşehir FK'dan ücretsiz sertifika programı

İstanbul Başakşehir FK, futbol yönetimi odaklı ücretsiz eğitim programı başlatacağını açıkladı.

İstanbul Başakşehir FK, futbol yönetimi odaklı ücretsiz eğitim programı başlatacağını açıkladı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, yenilikçi futbol yönetimi anlayışıyla futbolun gelecekteki liderlerini ve yöneticilerini yetiştirme amacıyla bir eğitim programı organize ediyor. İstanbul Başakşehir FK projesi olan bu program, bir Süper Lig takımının kendi bünyesinde organize ettiği ilk futbol yönetimi programı olma özelliğini taşıyor.

Toplamda 4 modülden oluşan programın 3 modülü uzaktan eğitim modeline dayanırken, 4. modül COVID-19 pandemisi sonrası adayları statta ağırlanacak yerinde eğitim ve stadyum turundan oluşuyor.

Futbol endüstrisinde en güncel bilgi, içgörü ve trendlerin derlendiği eğitimler kulübün her biri kendi alanında profesyonel futbol yöneticileri tarafından veriliyor. Program ilk sefere özel, katılımcılara ücretsiz olup, başarı ile tamamlayan iki adaya kulüpte uygun pozisyonlarda staj imkanı sağlanıyor.

Program içerisindeki eğitim modeli bilgi ve deneyim aktarımı ile networking temeline dayanıyor. Programda yer alan adaylara kulübün de içerisinde olduğu global bir networke dahil olma fırsatını verilirken, staj yapmaya hak kazanan adayların aldıkları bilgiyi deneyim ile birleştirip profesyonelliğe adım atmalarına öncü olmak amaçlanıyor.

Programa katılım şartları şu şekilde:

Başvuru tarihleri 18 -25 Nisan arası olup, ilk program için kontenjan 20 kişi ile sınırlı olacaktır. Programa başvuru için adayların en az bir spor yönetimi eğitimi almış olmaları gereklidir. Bu eğitim spor yönetimi içerisinde hukuk, finans, pazarlama, iletişim, gibi spesifik bir dal ya da kapsayıcı bir yönetim eğitimi de olabilir. Programda yer almak isteyen adayların eğitim belgeleri, güncel öz geçmişleri ve neden bu programda olmak istediklerini açıkladıkları kısa bir niyet mektubu ile info@ibfk.org adresine başvurmaları gerekmektedir. Kulüp bünyesinde oluşturulan özel bir kurul ile başvurular değerlendirilecek, programda yer almaya hak kazanan 20 aday ile iletişime geçilecektir. Uzaktan eğitimler 1 Mayıs-21 Mayıs arasında gerçekleşecektir. Eğitimlerde bonus içerik olarak İstanbul Başakşehir FK Teknik Direktörü Okan Buruk da yer alacaktır.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER