Bosch'dan yeni reklam filmi

Bosch, ankastre fırınlarında yer alan PerfectBake özelliğini “Böyle Anlar Sadece Bosch’la Yaşanır” temasıyla tanıtıyor.

Bosch, ankastre fırınlarında yer alan PerfectBake özelliğini “Böyle Anlar Sadece Bosch’la Yaşanır” temasıyla tanıtıyor.


Bosch Ev Aletleri, ev sıcaklığında yapılan yemeklerin en lezzetlisi olduğundan yola çıkarak hazırladığı yeni reklam filminde ankastre fırınlarında yer alan PerfectBake özelliğini tanıtıyor. Filmde sevdiklerine en güzel yemekleri yapmak isteyenlerin, Bosch’un akıllı özelliklere sahip ev aletleriyle her zaman yanında olduğu vurgusu yapılıyor. PerfectBake özellikli fırının tanıtımı reklam filminde “Böyle Anlar Sadece Bosch’la Yaşanır” temasıyla Leyla Lydia Tuğutlu ve Şükrü Özyıldız ikilisi tarafından yapılıyor.

Fırının akıllı PerfectBake sensörüne vurgu yapılan reklam filminde keki fırına verip evden giden anne ve ne zaman pişeceğini bilmeyen babaya, kızları eşlik ediyor. Minik kız kekin fırında olduğunu babasına hatırlatıyor. Koşarak evden çıkmak üzere olan eşine yetişiyor ve fırını ne zaman kapatması gerektiğini soruyor. Eşi Merve ise “o bilir, sen merak etme” diyerek cevap veriyor. PerfectBake sensörü sayesinde kek tam kıvamına geldiğinde pişme süreci otomatik olarak sonlanıyor. Merve eve döndüğünde ise kekin başında olan eşine ve kızına eşlik ederek o da afiyetle keki yiyor.

Filmde tanıtılan PerfectBake sensörü fırında her ne pişiriliyorsa kabın nem içeriğini sürekli olarak ölçüyor ve pişirme süresini otomatik olarak ayarlıyor. Bunun için de sadece uygun pişirme kabı kategorisini seçerek gerisini Bosch fırına bırakmak yeterli. Sahip olduğu pişirme sensörü, yiyeceklerin nem oranını sürekli ölçerek pişirme sürecini buna göre düzenliyor. Özellikle de hamur işlerinde “içi pişti mi, altı yandı mı” diye endişelenip sık sık kontrol etmeye gerek kalmıyor. Optimum nem seviyesine ulaşıldığında PerfectBake sensörü pişirmeyi otomatik olarak durduruyor. PerfectBake özelliği Bosch ankastre fırın kullananlara deneme yanılma olmadan, her seferinde mükemmel bir pişirme sunuyor.

Fırının temizliğini ise EcoClean Direct temizleme programı yapıyor. EcoClean Direct sayesinde yağ sıçramaları, pişirme işlemi sırasında fırının iç duvarlarındaki özel kaplamanın mikro ince seramik partikülleri tarafından emiliyor ve oksidasyonla ayrıştırılıyor. Sadece pişirme alanının zeminini ve cam kapağın içini temizlemeniz yeterli oluyor. Doğrudan kaplama, fırının ömrü boyunca fırının her ısıtılmasında kendini otomatik olarak yeniliyor.

Reklam Künyesi:
Reklamın Başlığı: Böyle Anlar Bosch’la Yaşanır
Reklamveren: Bosch Ev Aletleri 
Reklamveren Temsilcisi:  Özlem Koçdar, Gizem Gözelekli
Reklam Ajansı: Medina Turgul DDB
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Ertuğ Tuğalan
Yaratıcı Ekip: Hakan Bıçakçı, Emre Koç, Ediz Alp Yalçın, Başak Ceylan, Berkay Vela
Marka Ekibi: Elifsu Tufan, Yaprak Erel, Gizem Berberoğlu
Strateji Ekibi: Alper Özcan Utku Çiftliklioğlu
Ajans Prodüktörü: Gülengül Soytürk, Ümit Bak, Levend Çağıl, Seçkin Kaçar
Yönetmen: Uygar Kutlu
Prodüksiyon Şirketi: Autonomy

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER