Divan demek güven demek

Divan Grubu, pandemi döneminden yeni normale geçiş sürecinde tüm birimlerinde alınan önlemleri anlatan özel bir film hazırladı.

Divan Grubu, pandemi döneminden yeni normale geçiş sürecinde tüm birimlerinde alınan önlemleri anlatan özel bir film hazırladı.


Divan Grubu, kapıda başlayarak resepsiyonda karşılamayla devam eden, oda, ortak alanlar, restoran, spor salonu, toplantı odaları, havuz gibi alanlardaki uygulamalara dikkat çekiyor. Ateş ölçümü, dezenfektan, QR kod ile temassız erişim ve tek kullanımlık kişiye özel eşya tedariki gibi unsurların anlatıldığı filmde Divan bünyesinde tüm birimlerde alınan önlemler de detaylıca aktarılıyor. Misafirlerine her alanında güvenilir bir konaklama deneyimi sunmayı amaçlayan Divan Grubu, düğün ve toplantı gibi etkinlikler için aldığı üst düzey önlemlere vurgu yapıyor. Filmde aynı zamanda misafirlerin yapılan çalışmaları QR kod sistemi aracılığıyla izleme imkanı olduğu da yer alıyor.Divan Grubu’nun titizlikle uyguladığı tedbirlerin aktarıldığı filmin yaratım sürecini Being/Çözüm, yapımını ise Go Production üstlendi.


Reklam Künyesi:
Reklamveren: Divan
Reklamveren Ekibi: Akşın Güngör, Candaş Emiroğlu, Naz Kayıran Yanık, Ahmet Efe Taylan
Reklam Ajansı: BEING\ÇÖZÜM
Yaratıcı Ekip: Ozan Can Bozkurt, Erce Ulusoy, Hande Gursoy, Özgür Biçer
Marka Ekibi: Yusuf Ziya Erdönmez, Elif Onat Bozkurt, Yasemin Asaad
Stratejik Planlama Ekibi: Ahmet Yener, Kerem Can Erdönmez
Prodüksiyon şirketi: Kaan Mestut, Go Production
Yönetmen: Ozan Can Bozkurt
Kullanılan Mecralar: Dijital

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER