Domino’s ve Filmbox Live iş birliği

Domino’s ve FilmBox Live iş birliğince, belirlenen tarihler arasında pizza siparişi verenler 1 aylık FilmBox Live aboneliği kazanacak.

Domino’s ve FilmBox Live iş birliğince, belirlenen tarihler arasında pizza siparişi verenler 1 aylık FilmBox Live aboneliği kazanacak.


Domino’s ve FilmBox Live, evde güzel geçirilen zamanı daha keyifli kılmak için iş birliği yapıyor. İki markanın iş birliği, bu yıl pandemi nedeniyle evlerimizde geçirdiğimiz Gençlik ve Spor Bayramı’nın ardından, yine evde geçirmeye hazırlandığımız Ramazan Bayramı günlerinde tüketiciye fayda sağlayacak.

İş birliği çerçevesinde düzenlenen ve birinci fazı 15 - 19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen kampanyanın ikinci fazı 22 - 26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Bu tarihlerde, Domino’s web sitesinden ve Domino’s Türkiye mobil uygulaması üzerinden en az bir kere sipariş veren her kullanıcı, 1 ay ücretsiz FilmBox Live aboneliği için kod kazanacak. Abonelik kodu, kullanıcılara sipariş özeti sayfasında gösterilecek. Birinci fazına binlerce tüketicinin ilgi gösterdiği kampanyanın ikinci fazında ilginin artarak sürmesi bekleniyor.

SPI Türkiye CMO’su Haymi Behar, iş birliği ile ilgili olarak, “Ekranda güzel bir içerik ve iyi bir pizza, birbirine en iyi eşlik eden keyifler. Bu dönemde marka iş birliklerimizde ticari hedeflerden çok, sosyal fayda ilkesiyle hareket ediyoruz. Eğlence içeriklerimizin mümkün olduğu kadar fazla hane için erişilebilir olmasını amaçlıyoruz. Boyner ile birlikte gerçekleştirdiğimiz #EvdeKal kampanyasının ardından, tüm Türkiye’nin sevdiği bir marka olan Domino’s ile birlikte, tüketicilere ortak fayda sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

DP Eurasia Group CEO’su Aslan Saranga ise yaptığı açıklamada, “Domino’s olarak salgınla mücadelenin başından itibaren, toplum sağlığı için kahramanca görev yapan binlerce sağlık görevlimize lezzetlerimizi ulaştırdık. Bir yandan da zor günler indirimleriyle müşterilerimizi desteklemeyi, onlara ‘Sen Evde Kal, Biz Yanındayız’ diyerek lezzetlerimizi güvenle sunmayı sürdürüyoruz. Bu süreçte SPI International ile güçlerimizi birleştirmekten de ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Film izlemenin keyfine enfes pizzalarımızla varan müşterilerimizden gelen yoğun ilgiyle, işbirliğimizi genişleterek kampanyamızın ikinci fazını başlatıyoruz” dedi.  

Ağırlıklı olarak genç tüketicileri hedefleyen kampanyanın startı, iki markanın Domino's Instagram hesabını kullanarak gerçekleştirdiği yarışma ile verildi. Yarışma katılımcılarına, 1 pizza ve 1 ay FilmBox Live üyeliği hediye edildi. 15-19 Mayıs tarihleri arasında kampanyaya büyük ilgi gösteren binlerce tüketici, Domino’s lezzetini FilmBox Live’ın sunduğu eğlence ile zenginleştirdi.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER