Elexus Hotel'in yeni reklam filmi yayında

Elexus Hotel, “Yaşadığını Hisset” mottosuyla ekranlardaki yerini alıyor.

Elexus Hotel, “Yaşadığını Hisset” mottosuyla ekranlardaki yerini alıyor.


Kıbrıs’ta doğa ile iç içe konumlanan Elexus Hotel’in yeni reklam filmi, insanların kendini özel ve değerli hissettiği, zamandan bağımsız bir şekilde kendi olabildiği, tamamen kendine ait hissedebildiği bir mekan olduğunun hikayesini anlatıyor. Filmin görsel dünyasıyla sinerji içerisinde olan ses tasarımı izleyicileri, anların içine çekerek ekrana bağlıyor. Tüm pozitif duyguları kucaklayan Elexus Hotel’in yeni reklamı, konuklarıyla olan güçlü bağı “yaşadığını hisset” sloganında adeta gözler önüne seriyor.

Müslüm, Ayla ve Turkish'i Dondurma gibi Türk filmlerinin usta yönetmeni Can Ulkay’ın çektiği reklam filmi,Kıbrıs Elexus Hotel’in altın rengi kumlarının sahille bütünleştiği huzur dolu karelerle başlıyor. Ardından kamera otelin birbirinden güzel restoranlarının tatlarındaki hislere doğru yöneliyor. Otelin dingin atmosferi olan Zoya Spa’daki özel terapilerle devam eden görüntüler izleyenleri, hem ruhen hem de bedenen keyifli bir rahatlama hissetmeye davet ediyor. Çocukların gözünden aileyle geçirilen unutulmaz anların anlatıldığı Elexus Hotel’in eğlence merkezleri Aquapark ve Alexis’te gerçekleşen çekimler ise tam bir kısa film tadında…

“Herkes hayalini kurduğu gibi bir tatili yaşama lüksüne sahiptir” mesajının vurgulandığı reklam filmi anlara odaklanıyor. Huzurun, rahatlığın, mutluluğun, eğlencenin ve tüm pozitif duyguların yansıtıldığı görüntüler, herkesi yaşadığını hissetmeye davet ediyor. Ayrıcalıklı tatil deneyiminin hissettirdiği tüm duygular ustalıkla ekrana taşınıyor.




Reklam Künyesi:
Reklamveren:
 Elexus Hotel
Reklamveren ekibi: Serap Akın, Seçil Şişman, İlksen Ezgi Sağlam
Reklam Ajansı: Titrifikir
Kreatif Direktör: Emre Gökdemir
Yaratıcı Ekip Lideri: Andaç Erkök
Yaratıcı Ekip: Sedat Potur, Merve Cansız
Marka Ekibi: Dilek Sezen, Cansu Balcı, Ece Aydınalp
Stratejik Planlama Ekibi: Kerem Sabuncu, Merve Oynargül
Ajans Prodüktörü: Ediz Alptekin
Yapım Şirketi: Dijital Sanatlar
Yönetmen: Can Ulkay
Müzik: Mehmetcan Erdoğan

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER