First, Stat Coşkusunu Evlere Taşıdığı Kampanyasını Yayınladı

First, #BİZEHERYERSTAT! diyerek yepyeni bir dijital kampanyaya imza atıyor. First, Manga ile hazırladığı marşla tüm futbol severleri en uzun dijital Meksika dalgasını yapmaya davet ediyor.

First, #BİZEHERYERSTAT! diyerek yepyeni bir dijital kampanyaya imza atıyor. First, Manga ile hazırladığı marşla tüm futbol severleri en uzun dijital Meksika dalgasını yapmaya davet ediyor.

First, stadyumlardan uzak kalan seyircilere evde futbol coşkusunu yaşatmak için #BİZEHERYERSTAT! kampanyasını başlattı. Kampanyaya göre en uzun dijital Meksika dalgası yapan taraftarlar çeşitli hediyeleri kazanma şansı yakalayacak. 

Marka, Manga ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında stat ruhunu evlere taşımak için hazırladıkları marşla ilk dalgayı başlatıyor. Marşın nakaratını, tüm Türkiye burada "Bize Her Yer Stat", evde işte okulda "Bize Her Yer Stat’’, taraftarın marşıyla "Bize Her Yer Stat" sözleri oluşturuyor. 

Kupaların olmazsa olmazı en uzun dijital Meksika dalgasını yapmak için katılmak isteyen taraftarların yapması gereken tek şey "Bize Her Yer Stat’’ marşıyla çektiği Meksika dalgası videosunu 1 Temmuz’a kadar #BİZEHERYERSTAT hashtag’iyle Instagram ve TikTok hesaplarından veya Heryerstat.com web sitesinden paylaşmak.  Meksika dalgasını nasıl yapacağını Manga’dan öğrenmek isteyenler için web sitesinde sesli anlatım da yer alıyor. Coşku dolu marşı dinlemek isteyenler ise Spotify listesinden marşı dinleyebiliyor.

Teknolojisi, ürün ve ambalaj formatları ile farklı aromalarıyla ilkleri Türkiye pazarına getiren First, kampanya sonunda oluşturulacak kolaj video ile taraftarların futbol tutkusuna ortak olacak.

Reklam Künyesi
Reklamveren: Mondelēz International Türkiye
Reklamveren Temsilcisi: Bahadır Demir ,Tolga Ertan, Merve Ersoy
Ajans: Über
Kreatif Ekip: Hande Arslan, Aydeniz Ertunç, İzel Öztürk
Müşteri İlişkileri Direktörü: Elif Erten
Müşteri İlişkileri: Elif Okatan, Kübra Gürel
Art Director: Levent Altay
Prodüksiyon: Kala Film
Yönetmen: Burak Kolcu
DoP: Eren Yıldız
Yapımcı: Merve Benek
Post Prodüksiyon: RootsPost

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER