Flormar'dan Hazar Ergüçlü ile yeni reklam kampanyası

Flormar, özel açılı kıl fırçası ile kirpikleri kavrayarak, daha hacimli ve daha kıvrık görünmelerini sağlayan maskarası “Precious Curl” için ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile “Her Açıdan Mükemmel” bir reklam kampanyasına imza attı!

Flormar, özel açılı kıl fırçası ile kirpikleri kavrayarak, daha hacimli ve daha kıvrık görünmelerini sağlayan maskarası “Precious Curl” için ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü ile “Her Açıdan Mükemmel” bir reklam kampanyasına imza attı!


Flormar
, açılı kıl fırçası ile kirpikleri kavrayarak daha hacimli, daha kıvrık görünüm sunan maskarası Flormar Precious Curl ile makyaj severlerin favorisi olmaya devam ediyor. Başarılı ve ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’nün marka yüzü olduğu Flormar Precious Curl, bağımsız bir araştırma şirketinin ürün özelinde yaptığı araştırmaya göre %97 beğeni alarak, “Her Açıdan Mükemmel” sloganı ile iddiasını ortaya koyuyor.

Kadınların fotoğraflarda her açıdan mükemmel görünümü elde etmek için gösterdiği özene odaklanan, günümüzün vazgeçilmezi haline gelen sosyal medyayı da ele alarak en iyi selfieleri ve fotoğrafları yakalamak için binlerce açıdan yapılan çekimleri işleyen Flormar’ın Her Açıdan Mükemmel reklam filmi, bu konuyu oldukça renkli, dinamik ve esprili bir şekilde aktarıyor. “Hepimizin güzel çıktığı mükemmel bir açı var” şeklinde seslenen Hazar Ergüçlü ile başlayan Flormar’ın Her Açıdan Mükemmel reklam filmi daha ilk kareden makyaj severleri yakalıyor. “Bu açıyı bulmak için yıllarımızı verdik” gibi ironik bir yaklaşımla en iyi selfieyi yakalamak adına yapılan binlerce çekime ve o çekimlerden sonra silinenlere “Son Silinenler” vitrini karesiyle gönderme yapan reklam filmi, Hazar Ergüçlü’nün en yakın arkadaşlarıyla çektirdiği ve fotoğrafını beğenmediği için arkadaşlarının fotoğrafındaki etiketi kaldırdığı sahneyle devam ediyor. Oldukça renkli, bir o kadar seyir zevki veren sahnelerle ilerleyen, beraberinde de filmin dinamizmine uygun müziğin ritmiyle izleyeni kendine çeken Flormar’ın Her Açıdan Mükemmel reklam filmi, kirpiklerin daha hacimli ve daha kıvrık olmasını sağlayan Precious Curl Mascara’nın adeta bir kahraman olarak kendini göstermesiyle tamamlanıyor.

 

Flormar Pazarlama Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Can Dilek bu kampanya ile startı verilen 2020 iletişim stratejisini şu sözleriyle aktarıyor: “Bu yıl bizim için çok anlamlı bir yıl çünkü Flormar ailesi olarak 50. yılımızı kutluyoruz. Söylerken 50 yıl ağızdan bir çırpıda çıkıyor ama 50 yıllık geçmiş demek bu ülkenin 70’lerinde, 80’lerinde, 90’larında, 2000’lerinde var olmak demek. 50 yıldır makyaj severlerden aldığımız ilhamla hiç durmadan değiştik, geliştik. 6 kıta, 110 ülke, 250 şehirde, 40 bin noktada milyonlarca kadın kendi rengini keşfetsin diye hayata renk katmaktan hiç vazgeçmedik. Önümüzdeki 50 yıl için de hayata renk ve güzellik katmaya devam etmek adına tutkuyla çalışmaya devam edeceğiz. Flormar, %92 toplam bilinirlikle, makyaj denince ilk akla gelen marka! Her gün ojeden gelen mirasımızı makyaj ile pekiştirmeye, kadınların güzellik yolculuğunda vazgeçilmez bir unsur olmaya devam etmek için tutkuyla çalışıyoruz. 50. yılımızda iletişim çalışmalarımıza maskaradaki iddiamızı ortaya koyduğumuz ürünümüz Precious Curl ile başladık. Bir kadının maskaradan beklentisini her açıdan karşılayan bu ürün; pratik kullanımı ve ulaşılabilir fiyatıyla makyaj çantalarının vazgeçilmezi olacak. Oldukça iddialıyız!”

 

Flormar’ın Her Açıdan Mükemmel Yeni Kampanyası Yayında…

Ortaya koyduğu birbirinden başarılı kampanyalarla hem ulusal, hem de uluslararası ödüllere layık görülen Rafineri imzasını taşıyan Flormar Her Açıdan Mükemmel kampanyasının yönetmenliğini Dual’in üstlendiği filmin prodüksiyonu da Depo Film’e ait. Her biri konusunda uzman ve oldukça kalabalık bir ekiple İstanbul’daki özel bir stüdyoda yapılan çekimler 2 günde tamamlandı.

Ulusal televizyon kanalları, outdoor, yazılı basın ve dijital mecralarda yayına alınan, başrolünde ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı Flormar Her Açıdan Mükemmel kampanyası, Precious Curl Mascara ile tüm kadınları her açıdan mükemmel kirpiklerle tanışmaya davet ediyor.

 



Reklam Künyesi:
Reklam Veren:
Flormar
Reklam Veren Temsilcileri: Can Dilek, Gökçen Akyol Yamaner, Zeynep Tokuyucu, Fulya Özsöz, Esra Coşkun
Reklam Ajansı: Rafineri
Kreatif Ekip: Ayşe Bali, Burçak Beşlioğlu, Gizem Şengüler, Özge Ateş, Deniz Dülgeroğlu
Müşteri İlişkileri: Ekin Kutevu, Zeynep Kahvecioğlu, Emel Özdemir, Sıla Menteşoğlu
Stratejik Planlama Ekibi: Zühre Erdoğan, Ege Ayakduran
Ajans Prodüksiyon Ekibi: Şafak Serter, İpek Savaş
Grafik Ekibi: Cansu Ortanç
Yapımcı: Depo Film
Yönetmen: Dual
Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran
Müzik: FFW
Pr Ajansı: Inhouse İletişim
Sosyal Medya ve Influencer Marketing: Klishe Studio
Medya Planlama: MG Medya

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER