Ford, Geleceğin Teknolojilerinin Bugün Mümkün Olduğunu Vurguluyor

Ford Türkiye, yenilikçi teknolojiler ile hayatını kolaylaştırmak isteyen ve gelecek için heyecan duyan kişilere Ford teknolojilerinin tüketicileri bugünden geleceğe hazırladığı ve geleceği yaşattığını vurgulayan bir kampanya kurguladı.

Ford Türkiye, yenilikçi teknolojiler ile hayatını kolaylaştırmak isteyen ve gelecek için heyecan duyan kişilere Ford teknolojilerinin tüketicileri bugünden geleceğe hazırladığı ve geleceği yaşattığını vurgulayan bir kampanya kurguladı.

‘Gelecek Gerçek’ mesajı etrafına kurulan reklam filminde, gerçek gelecek teknolojilerinin Ford ile bugünden mümkün olduğu vurgulanıyor.

Punch BBDO tarafından hazırlanan kampanyanın reklam filmini Norr Film’den Sir Fred yönetti. Filmin görüntü yönetmenliğini The Impossible, The Imitation Game, Jurassic World: Fallen Kingdom filmleriyle bilinen Oscar Faura yaptı. Film için Tears For Fears’ın efsane şarkısı Mad World, Pedro Macedo Camacho tarafından tekrar düzenlenirken, şarkıyı Hans Zimmer’in vokalistlerinden Tina Guo seslendirdi. Filmin çekimleri dört gün sürerken, İstanbul’un gelecek dünyası, uluslararası video sanatçılarımızdan Mert Kızılay’ın katkılarıyla Anima tarafından iki ay süren bir çalışma ile hayata geçirildi.

Ford Türkiye’nin “geleceği sahiplendiği” stratejik vizyonunun görsel dünyasını anlatan kampanya reklam filmi aynı zamanda, markanın gelecek teknolojilerinden, yeni nesil müşteri deneyiminden, mobiliteden ve sürdürülebilir şehirler konusunda önümüzdeki dönemi kapsayacak iletişiminin de başlangıcı olma önemini taşıyor.


Künye:

Reklamveren: Ford Türkiye
Reklamveren Temsilcileri: Talat İşçioğlu, Serkan Özerbay, Deniz Göktaş, Koray Kavalcı, Gamze Keskin, Ahmet Meral, Nergis Salman, Alper Tohar, Sinem Yıldırım, Mehmet Kalp
Reklamveren Strateji Ajansı: Curious Ceren Sağlam
Ajans: PunchBBDO
CCO: Ali Musa Paça
Kreatif Direktör: Mert Şentürk, Erçin Sadıkoğlu
Kreatif Ekip Lideri: Sanlı Kayabölen, Serkan Ün
Art Direktör: Oktay Metin, Selahattin Özdemir
Dijital Ekip: Bahar Arasan, Cem Bozkurt, Burak Çiçek
Grafiker: Ozan Küme
Strateji: Beliz Atalay
VP, Müşteri İlişkileri & İş Geliştirme: Gülin Erdoğan
Müşteri İlişkileri: Ezgi Günaydın, Cansın Ergün
VP, Prodüksiyon: Koray Öztürk
Prodüktör: Aslı Aykut, Beray Odabaşı
Yapım Şirketi: Norr Film
Animasyon & Post Prodüksiyon: Anima
Post Prodüksiyon: ABT
Yönetmen: Sir Fred
Müzik Kompozitör: Pedro Macedo Camacho
Orijinal Eser: Mad World (Orzabal / BMG Rights (UK) c/o Zeplin Edisyon)
Telif Yönetimi: Som Entertainment Communications

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER