Genç Kristal Başvuruları Başlıyor!

Reklamcılar Derneği (RD) öncülüğünde, Reklamcılık Mesleki Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (RV) tarafından 3 yıldır düzenlenen Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması bu yıl İş Bankası Maximum Genç sponsorluğunda öğrencilerle buluşuyor.

Reklamcılar Derneği (RD) öncülüğünde, Reklamcılık Mesleki Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (RV) tarafından 3 yıldır düzenlenen Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması bu yıl İş Bankası Maximum Genç sponsorluğunda öğrencilerle buluşuyor.

Gençleri sektörle buluşturan Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması bu yıl üçüncü kez İş Bankası Maximum Genç sponsorluğunda gerçekleşiyor. Akademi ile sektörün bağını güçlendirmeyi amaçlayan yarışmaya Türkiye’de veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki üniversitelerde lisans öğrenimi gören 3. ve 4. sınıf öğrencileri bölüm fark etmeksizin online başvurabilecek. Ekipler, aynı veya farklı okullardan bir araya gelen ikişer kişilik gruplardan oluşacak. Öğrencilerin hazırlayacakları projelerde aranan temel kriter, özgünlük olacak.

Otuz bir yıllık geçmişiyle ülkemizdeki en köklü ve önemli yaratıcılık yarışması olan Kristal Elma’nın üniversite öğrencileri için düzenlenen versiyonu Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması; Reklamcılar Derneği (RD) öncülüğünde, Reklamcılık Mesleki Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (RV) tarafından düzenlenecek. Bu yıl İş Bankası Maximum Genç sponsorluğunda gerçekleşecek yarışmayı Ankara Reklamcılar Derneği ve İzmir Reklamcılar Derneği destekliyor. 

Jüri projeleri 3 kritere göre değerlendirecek

Genç Kristal projelerini değerlendirmek için Puck Global Ajans Başkanı ve Kreatif Direktörü Haluk Erkmen başkanlığında bir araya gelen jüride; 7 reklamcı, 1 reklamveren 2 akademisyen, Reklamcılık Mesleki Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Kula Çapan ve İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama İletişimi Birim Müdürü Seçil Ünlüsoy Taşarkan yer alıyor. Jüri değerlendirmelerini yaparken özgün yaratıcılık, iç görü ve mecranın etkin kullanımı konularını dikkate alacak. 

Birincilik Ödülünü alacak ekibin üyelerine İş Bankası tarafından elektrikli scooter ve VMLYR Ajans’ta 1 aylık staj ödülü verilecek. Ayrıca ödül alan tüm katılımcılar Kristal Elma heykelciği ile ödüllendirilecek. 

25 Kasım-9 Aralık 2020 tarihlerinde gerçekleşecek başvurular www.kristalelma.org.tr adresi üzerinden online alınacak. 27 Kasım Cuma günü 14:30-16:00 saatleri arasında sanal bir toplantı üzerinden aktarılacak briefi takiben öğrencilerin soruları cevaplanacak. Başvuru sistemi 9 Aralık Çarşamba günü saat 23:59 itibariyle kapatılacak. Finalistler 18 Aralık 2020 tarihinde açıklanırken, tüm sektörün profesyonellerin kucakladığı Kristal Elma’ların yanında, sektöre girmeye aday yeni yeteneklerin de aynı ödülle ödüllendirilecek olması tüm sektörümüz adına her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanla beklenen bir gelişme olacak. Seneye onların, bu kez Genç değil, asıl Kristal Elma ödülünü aldıkları bir yıl olmasını diliyoruz.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER