H2O United’a üç yeni müşteri

Yeni nesil reklam ajansı H2O United, üç yeni markayla müşteri portföyünü genişletti.

Yeni nesil reklam ajansı H2O United, üç yeni markayla müşteri portföyünü genişletti.


Dijitalin metriklerinden beslenerek markalar için 360 derece kreatif iletişim çözümleri sunan yeni nesil reklam ajansı H2O United, portföyüne üç yeni marka ekledi.

H2O’nun en yeni müşterileri arasında yapı ürünleri, tüketim ürünleri ve sağlık alanlarında, ulusal ve uluslararası pazarlara yönelik olarak faaliyet gösteren, Türkiye’nin önde gelen sanayi topluluklarından Eczacıbaşı Topluluğu bulunuyor. Ajans, Eczacıbaşı Topluluğu’nun iç iletişim, dijital ve sosyal medya süreçlerini yönetecek.

Hem güçlü bir performansa, hem de modaya uygun bir tasarıma sahip cihazlar sunan bir akıllı telefon markası olan Realme de reklam çalışmaları için H2O için el sıkışan markalar arasında. H2O, hem kreatif hem de dijital alanda olmak üzere Realme’nin tüm reklam çalışmalarını üstlenecek.   

Türkiye’nin well-being/ well-aging, sağlıklı yaşama destek, hastalıklardan korunma ve destek alanlarında hizmet veren öncü organizasyonlardan olan The Lifeco markası da H2O ile birlikte çalışacak. H2O, markanın kreatif ve dijital olmak üzere tüm reklam çalışmalarını gerçekleştirecek. 

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER