HARIBO, yeni reklam filmini yayınladı

HARIBO, 'Çocuksu Mutluluk' reklam filmlerine bir yenisini daha ekledi.

HARIBO, 'Çocuksu Mutluluk' reklam filmlerine bir yenisini daha ekledi.

HARIBO, 2018 yılında yayınlanan ‘Çocuksu Mutluluk’ reklam kampanyasına, dijitalde yayınlanan ve farklı hikayeleri konu alan video serisiyle devam etti. Marka, ‘Çocuksu Mutluluk’ reklam kampanyası ve hemen ardından yayınladığı dijital hikayelerden sonra şimdi de HARIBO Chamallows reklam filmiyle ekranlara geliyor.


“Şayane bir dünyaya ışınlandım”, “Hepinizi ananas gibi görüyorum” gibi dillere pelesenk olan ifadeleri dilimize kazandıran ‘Çocuksu Mutluluk’ reklam kampanyasının yeni reklam filmi, senaryosunda en az ilki kadar iddialı ifadeler barındırıyor. Sert rockçıların kulisteki prova sürecine tanıklık ederek başladığımız reklam filminde, birden sahneye çıkan HARIBO Chamallows tüm atmosferi değiştiriyor. HARIBO Chamallows’un yumuşaklığı, güzel kokusu ve ağızda bıraktığı tat ile çocuksu mutluluğun peşine düşen rock grubu üyelerinin sertliğinden eser kalmıyor ve kendilerini HARIBO’nun kükyemeli şarkısını söylerken buluyorlar.

“Bunu koklayınca içimde renkli kelebekler uçuşuyor”“Hem de yanaklarımız gibi yumuşacık”“HARIBO Chamallows’u yerken bulutları yiyesim geliyor”“HARIBO Chamallows’un kükyemeli şarkısı gelsin mi?” gibi kült olacak yeni ifadeleri sert rockçılardan duyduğumuz filmde, 90’ların popüler rock grubu Mavi Sakal’ın gitaristi Taylan Dedeoğlu da rol alıyor. HARIBO Chamallows’u tadan grup üyeleri bir anda pembe yanakları kadar yumuşacık bir mutluluğun peşine düşüyor.

FCB ArtGroup imzalı filmin prodüksiyonunu ise Kraft Production üstleniyor.




KÜNYE:

Reklamveren: HARIBO Türkiye

Reklamveren Yetkilisi: Tamer Karabay, Iraz Acar, Melisa Karakuş, Harun Avcılar, Betül Doğru

Reklam Ajansı: FCB ARTGROUP

CCO: Ateş Çavdar

ECD: Erdinç Mutlu

Kreatif Direktör: Ahmet Söğütlüoğlu

Yaratıcı Grup Lideri: Volkan Özyavuz

Kreatif Ekip: Yağız Hıllazlı, Elçin Tözge, Burcu Giden, Cemre Yardımcı, Metehan Yılmaz, Can Salar, Tuğba Yavuzarslan, Semih Şimşek, Erol Orhan

Dijital Ekip: Sera Aktüre, Rüya Ögü, Halit Turanlı, Naz Aydın

Başkan Yardımcısı / Müşteri İlişkileri: Esra Özkan

Marka Direktörü: S.Burcu Önder

Marka Temsilcisi: Müge Kaplan

Prodüksiyon Şirketi: KRAFT

Yönetmen: Aksel Özcan

Yapımcı: Tolga Erener, Sina Pekcanattı

Post Prodüksiyon : IMAJ

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER