HBO Max, 2022 Yılında Türkiye'ye Gelecek

HBO Max, Avrupa'daki bir dizi ülkenin ardından 2022 yılında Hollanda, Türkiye, Yunanistan, İzlanda, Estonya, Letonya ve Litvanya'da faaliyete geçeceğini duyurdu.

HBO Max, Avrupa'daki bir dizi ülkenin ardından 2022 yılında Hollanda, Türkiye, Yunanistan, İzlanda, Estonya, Letonya ve Litvanya'da faaliyete geçeceğini duyurdu.

HBO Max, Avrupa’da ilk kez Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network ve Max Originals imzalı eğlence programlarını, filmleri, çocuk programlarını ve özgün dizileri bir araya topluyor. HBO Max’ten yapılan açıklamaya göre Avrupa açılımının ilk fazında, 27 ülkedeki tüketiciler hizmetten yararlanabilecek. HBO Max ilk olarak İsveç, Danimarka, Finlandiya, İspanya ve Androrra’da 26 Ekim 2021’de yayına girecek ve 2022’de de Orta ve Doğu Avrupa’da hizmete açılacak. Ek olarak, HBO Max gelecek yıl da yedi ülkede hizmete girecek. Bu ülkeler, Hollanda, Türkiye, Yunanistan, İzlanda, Estonya, Letonya ve Litvanya.

Açılış etkinlikleri çerçevesinde, House of the Dragon’ın ilk görüntüleri, Succession’ın üçüncü sezonuna ve Peacemaker’a ait özel klipler ve özel bir mesaj yayınlandı. Ayrıca Sarah Jessica Parker da And Just Like That...’in aralık ayında yayına gireceğini duyurdu.

HBO Max tüm ev halkı için cazip programlar sunuyor. WarnerMedia’nın çok sevilen markalarından oluşan beş merkez var. Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network ve Max Originals. Yine bir ilk olarak, meraklıları ve müşteriler, Warner Bros.’un gişe rekorları kıran filmlerini, sinemalarda vizyona girmelerinden 45 gün sonra HBO Max’te izleyebilecekler. Bu yıl Kuzey Avrupa’da, gelecek yıl da İspanya’da, Portekiz’de, Hollanda’da, Yunanistan’da, İzlanda’da ve Orta ve Doğu Avrupa’da.

HBO Max International Genel Müdürü Johannes Larcher “HBO Max Avrupa’ya geliyor. 100 yıllık Warner Bros.’un en iyi filmlerini ve dizilerini getirmekle kalmıyor, HBO, Max Originals, DC ve Cartoon Network de birlikte geliyor” şeklinde bir açıklama yaptı. “Singin’ in the Rain’den The Matrix’e, Game of Thrones’dan Mare of Easttown’a, The Flight Attendant’tan Gossip Girl’e, Süpermen’den Joker’e ve Bugs Bunny’den Scooby Doo’ya kadar ailede herkesin keyif alacağı bir şey mutlaka var, hem de üstün bir izleme deneyimiyle. HBO Max yakında Avrupa’da 27, dünyada 67 ülkeyi coşturacak. Üstelik daha bitmedi. 2026’ya dek hedefimiz daha fazlasını vermek ve 190 ülkede var olmak.”

HBO Max’in bol çeşitli ve kapsamlı kataloğunda herkesin seveceği programlar var. Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, Yüzüklerin Efendisi, Cinnet ve Otomatik Portakal gibi Warner Bros. filmleri. Joker, Batman, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman, Zack Snyder’s Justice League gibi DC filmleri. Game of Thrones, The Sopranos, Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City ve Euphoria gibi çığır açan özgün HBO programları. The Flight Attendant, Gossip Girl, Raised by Wolves ve Friends: The Reunion gibi Hit Max Originals programları. Tom ve Jerry, The Powerpuff Girls ve Looney Tunes gibi yeni ve ikonik, gözde aile programları.

HBO Max cazip fiyatlar sunacak. Sekiz aylık ücretle 12 aylık paket satın alınabilen yeni, yıllık abonelikle de İspanya ve Finlandiya’da 5,99 Avro ile %30’dan fazla tasarruf ettirecek. Ek olarak, Kuzey Avrupa ülkelerindeki müşteriler için indirimli aylık üyelik olacak ve İspanya’daki müşteriler için de cazip olan aylık ücret değişmeyecek.

HBO Max EMEA Genel Müdürü Christina Sulebakk “1991’de Macaristan’da açtığımız ilk HBO televizyon kanalından beri Avrupa’daki hayranlarımızı eğlendiriyoruz. HBO markalı akış hizmetleriyle de on yıldan uzun zamandır anakarada yayın yapıyoruz. HBO Max, bunu bir üst seviyeye taşıyacak yeni bir hizmetin gelişini temsil ediyor. Gelişmiş izleme deneyimini ve tüm aileyi eğlendirecek çok daha geniş içeriği cazip fiyatlarla sunuyoruz. HBO Max’i Avrupa’ya, hayranların ve tüm müşterilerin keyifli zaman geçirmeleri için getirmiş olmaktan çok mutluyuz” şeklinde bir açıklama yaptı.

ABD’den dünya çapında simgeleşmiş içeriklerin yanında HBO Max, Avrupa’nın en iyi yaratıcılarının uzun soluklu ve eğlenceli programlarını kendi bayrağı altında toplayan Max Originals’ın da yuvası olacak. Kamikaze (Danimarka), Todo lo Otro (İspanya), Venga Juan (İspanya), Garcia! (İspanya), Beforeigners Sezon 2 (Norveç), Ruxx (Romanya), The Informant (Macaristan), The Thaw (Polonya), Still Here (Polonya) pek yakında yayınlanacak olan özgün programlardan bazıları ve önümüzdeki aylarda bunlara yenileri eklenecek.

HBO Max yeni ve global bir teknoloji platformunda hizmete girecek ve gelişmiş akış deneyimi yanında yeni ürün özellikleri ve fonksiyonları sayesinde kişiye özgü düzenlemeler ve tavsiyelerle her kullanıcıya özel içerikler seçip sunacak. Aboneler, HBO Max profillerini özelleştirebilecek, platformla daha güçlü bağ kuracaklar ve ebeveynler de çocuklarına uygun profiller yaratabilecek. Ebeveyn kontrolleri sayesinde her çocuk, yaşına uygun içerikleri izleyecek.

HBO Max, dağıtım ortakları sayesinde geniş bir cihaz yelpazesinde ve masaüstünde HBOMax.com adresinde hizmet verecek. Müşteriler VISA, Mastercard ve PayPal gibi büyük ödeme ortaklarını kullanarak ödemelerini yapabilecekler.

HBO Max Kuzey Avrupa, İspanya, Orta ve Doğu Avrupa’da ve Portekiz’de bulunan 20 bölgedeki HBO markalı hizmetlerin yerine geçecek. Mevcut müşteriler de doğrudan ya da onaylı ortaklar üzerinden ödemelerini yapabilecekler.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER