Kapalıçarşı'da bitcoin ile altın satışı gerçekleştirilebiliyor

Kapalıçarşı ve Dubai’de kripto para şubeleri bulunan Cointral, bitcoin ile online ve offline olarak gram altın satışı hizmeti olan cointral.store markasını duyurdu.

Kapalıçarşı ve Dubai’de kripto para şubeleri bulunan Cointral, bitcoin ile online ve offline olarak gram altın satışı hizmeti olan cointral.store markasını duyurdu.

Kripto paraların kullanım alanları her geçen gün genişliyor. Ülkemizde kripto paralardaki çekingenlik bulutları dağılmış gözüküyor. En son geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti, devlet destekli bir kripto para çıkaracağını resmi gazete üzerinden bildirdi. Bu gelişmelerin yanı sıra Türk kripto para borsaları, kripto para şubeleri ve bitcoin ATM noktaları gibi birçok yeniliğin ardı arkası kesilmiyor.

Geçtiğimiz günlerde, Türkiye ve Dünyada ilk olarak bitcoin ile fiziki gram altın satışı yapılmaya başlandı. Kapalıçarşı ve Dubai’de kripto para şubeleri bulunan Cointral, bitcoin ile online ve offline olarak gram altın satışı hizmeti olan cointral.store markasını duyurdu. Kullanıcılarına şu anda yalnızca bitcoin ile ödeme yapma seçeneği tanıyan Cointral, kısa bir süre içerisinde diğer kripto para birimlerinin de ekleneceğinin vaadini vermiş durumda. Cointral.store, ürün olarak 1gr, 2.5gr, 5gr, 10gr, 250gr, 500gr ve 1000gr altın seçeneklerini kullanıcılarına sunuyor. Kullanıcılar diledikleri miktardaki gram altınları sigortalı teslimat güvencesi ile fiziki olarak elde edebiliyor. 

Cointral, gram altın satışı gerçekleştirdiği cointral.store markasının yanı sıra hem cointral.com adresinden hem de fiziki şubelerinden bitcoin ve 1200’den fazla kripto para biriminin alım-satım işlemlerini gerçekleştiriyor. Nakit ödeme imkanının yanı sıra kullanıcılar kredi kartı ile de bitcoin satın alabiliyor.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER