Kiğılı'dan basın açıklaması

Kiğılı, internet sitesi üzerinden market ürünü satışı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Kiğılı, internet sitesi üzerinden market ürünü satışı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) nedeniyle dünyanın neredeyse her yerinde bireysel ve toplumsal yaşam biçimi değişen Türkiye'de hazır giyim firmalarından Kiğılı, online satış yaptığı resmi internet sitesinde “Market & Ev” kategorisi açarak hizmet vermeye başladığını duyurdu. Markanın internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde: 

"Bu toprakların gücü birlik olmaktan gelir…

Sabrın, paylaşmanın ve dayanışmanın ülkemiz için ne kadar elzem olduğunun bilincindeyiz

İşte tam da bu yüzden harekete geçtik.

Kiğılı Ailesi olarak; evimizi ve lojistik gücümüzü, bu zor günlerde tüm üreticilerimizin ve milletimizin hizmetine açtık. Türkiye’nin evde bir eksiği kalmasın diye, Kigili.com’da ihtiyaç duyulan tüm ürünlere yer verme sorumluluğunu üstlendik.

Vatandaşlarımızı mağdur etmemek, Türkiye’nin dört bir yanındaki üreticilerimize bir nebze nefes olmak adına başlattığımız bu çalışmayla evlerdeki ihtiyaç duyulan tüm temel malzemeler, Kigili.com’dan tüketiciyle buluşuyor. 

82 yıl boyunca sürdürdüğümüz insan odaklı yaklaşımımızla; kimsenin bir eksiği kalmasın diyerek, #hayatevesığar ve #evdekal Türkiye” diyerek başlattığımız bu çalışmayla insanımızın yaşamını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. 

Bu vesileyle sizleri de bilgilendirmek istedik.

Saygılarımızla."

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER