Kung Fu ustası mobil oyuncuya karşı

Huawei, bir Kung Fu ustası ve bir mobil oyuncu arasında bir çatışmaya sahip olan “5G Kung Fu Showdown” videosunu yayınladı.

Huawei, bir Kung Fu ustası ve bir mobil oyuncu arasında bir çatışmaya sahip olan “5G Kung Fu Showdown” videosunu yayınladı.


Huawei, bir Kung Fu ustası ve bir mobil oyuncu arasında bir çatışmaya sahip olan “5G Kung Fu Showdown” videosunu yayınladı. İki katılımcı arasındaki kavga 5G teknolojisi sayesinde sanal bir arenada sahnelendi. Kung Fu ustası, gerçek bir şekilde oyuncudan gelen saldırıları görebilmesi, algılayabilmesi ve hissedebilmesi için dokunsal bir vücut yeleği, hassas bir konumlandırma izleme sistemi ve bir çift VR gözlüğü ile donatıldı. Bu esnada oyuncu, yüksek hızlı veri aktarımı ve son derece düşük 5G gecikmesi ile Kung Fu ustasından gerçek zamanlı olarak darbeler hissetmelerini sağlayan bir titreşim işlevine sahip bir sandalyeye oturtuldu. 

WPP Ekibi'nin küresel müşteri lideri Chris Reitermann kapmanya için, "Teknolojimizden yararlanarak yaratıcı sınırları zorlamak için DNA'mızda yer alıyor ve 5G destekli sürükleyici bir oyun deneyimi sunmak için Mate 30 Pro'yu kullanarak Huawei ile bu yenilikçi kampanyayı geliştirmekten heyecan duyduk" sözlerini dile getirdi.


Reklam Künyesi:
Reklamveren: Huawei, Çin
Reklam Ajansı: WPP, Çin


 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER