League of Legends'ın resmi espor maçlarında oyun içi reklamlar gösterilecek

Riot Games, League of Legends'ın resmi espor müsabakalarında izleyicilere oyun içi reklam afişleri göstereceğini açıkladı.

Riot Games, League of Legends'ın resmi espor müsabakalarında izleyicilere oyun içi reklam afişleri göstereceğini açıkladı.


Riot Games, espor arenasında dünyanın en büyük turnuvalarına imza atıyor. Büyük turnuvalar, sponsorluk anlaşmalarını da beraberinde getiriyor ve 13 Haziran'da başlayacak LCS Summer Split turnuvasında izleyiciler Sihirdar Vadisi haritasında bazı kozmetik değişiklikler görecekler.

Riot Games, resmi turnuva maçlarında oyun içinde sponsorlu afişler görüneceğini duyurdu. League of Legends arenasında gösterilecek oyun içi reklamlar çeşitli katılımcı ligler için marka bilinci oluşturacak. Esporun yükselişiyle birlikte sponsorluklar turnuva yayınlarının temel dayanağı haline geldi ve bu nedenle Riot Games'in de bunu denemesi şaşırtıcı değil.



League of Legends espor yayınlarında sponsorlu içerik dönemi başlıyor

Reklam afişleri, yaklaşmakta olan Summer Split ile başlayarak tüm resmi League of Legends espor liglerinde yayınlanmaya başlayacak. Sponsorlu afişler yalnızca izleyiciler tarafından görülecek. Oyuncular, görsel değişikliklerden etkilememeleri için maçlar sırasında reklamlı afişler yerine standart Sihirdar Vadisi'ni görecekler.

Riot Games, espor blogundan yaptığı resmi açıklamada oyun içi reklam afişlerini tanıtarak, "Arzumuz, esporda geleneksel sporlarda bulunan enerjiyi yayan bir ortam yaratmak ve bu amaç için çalışmaya devam edeceğiz. Afişler izleyiciler tarafından görülebilir olsa da, profesyoneller resmi maçlarda oynarken standart Sihirdar Vadisi modelini görmeye devam edecekler. Bu, yeni görsel modelin aynı oyun alanında pratik yapma ve rekabet etme yeteneklerini etkilememesini sağlayacak." ifadelerine yer verdi.

Riot Games, böylelikle spor sahalarında karşılaştığımız görüntüyü espor arenasına taşımayı hedefliyor.

Kaynak: Webtekno

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER