Masumiyet Müzesi dizi oluyor

Orhan Pamuk’un en sevilen eserleri arasında yer alan Masumiyet Müzesi, Amazon Prime tarafından diziye uyarlanıyor.

Orhan Pamuk’un en sevilen eserleri arasında yer alan Masumiyet Müzesi, Amazon Prime tarafından diziye uyarlanıyor.


Dijital platform pazarında en azından bugün için Netflix’in en büyük rakibi olan Amazon, uluslararası yapımlar konusunda Netflix kadar etkili olmasa da, bu alana da yatırım yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar Beat, The Forgotten Army, Hernan gibi dünyanın farklı köşelerinden çıkmış yapımlara imza atan Amazon Prime, özellikle Türkiye’de büyük ilgi göreceğini düşündüğümüz bir proje için çalışmalara başladı.

Televizyon dünyasıyla ilgili paylaşımlarıyla tanınan Ranini’nin bugün paylaştığı bilgilere göre Amazon Prime, Orhan Pamuk‘un en sevilen eserleri arasında yer alan Masumiyet Müzesi‘ni diziye uyarlıyor. Yaklaşık iki yıldır gündemde olan bu proje sonunda hayata geçirilecek gibi görünüyor.



Ranini tarafından paylaşılan bilgilere göre Masumiyet Müzesi dizisi Erik Barmack yapımcılığında hazırlanıyor. Netflix’in uluslararası yapımlarının hayata geçirilmesinde önemli bir rol üstlenen Barmack; Dark, The Rain, O Mecanismo, Sacred Games, Quicksand gibi dizilerin yapımcısı olarak tanınıyor.


Dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alabilir


Masumiyet Müzesi dizisinin başrolünde yer alması için Kıvanç Tatlıtuğ isminin geçtiği, ancak aslında Erik Barmack’ın aklında başka bir isim olduğu söyleniyor. Bu isim ise Netflix’in Türkiye’deki ilk orijinal yapımı olan Hakan: Muhafız‘ın da başrolünü üstlenen Çağatay Ulusoy.

Orhan Pamuk’un 2012 yılında yayımlanan romanının Yapı Kredi Yayınları tarafından paylaşılan tanıtım yazısı şöyle:

“1975’te bir bahar günü başlayıp günümüze kadar gelen, İstanbullu zengin çocuğu Kemal ile uzak ve yoksul akrabası Füsun’un hikâyesi: Hızı, hareketi, olaylarının ve kahramanlarının zenginliği, mizah duygusu ve insan ruhunun derinliklerindeki fırtınaları hissettirme gücüyle, ‘Masumiyet Müzesi’ elinizden bırakamayacağınız ve yeniden okuyacağınız kitaplardan biri olacak.

Masumiyet Müzesi’ni okurken yalnız aşk hakkında değil, evlilik, arkadaşlık, cinsellik, tutku, aile ve mutluluk hakkındaki bütün düşüncelerinizin derinden etkilendiğini ve kitabın rengârenk dünyasından hiç ayrılmak istemediğinizi göreceksiniz.”

Kaynak: Filmloverss

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER