Mavi yine “Çok Oldu”!

Mavi, yeni reklam kampanyasında marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ve yıldız futbolcu Merih Demiral’ı bir araya getirdi.

Mavi, yeni reklam kampanyasında marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ve yıldız futbolcu Merih Demiral’ı bir araya getirdi.


Mavi, efsane marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ile Türk Milli Futbol Takımı ve Juventus Kulübü’nün yıldız oyuncusu Merih Demiral’ı yeni reklam kampanyasında bir araya getirdi. Türkiye’nin gurur duyulan iki yıldızı, Türkiye’de doğup dünyaya açılan ve yıllardır yaptıklarıyla hep gurur duyulan Mavi ile birlikte Çok Oluyoruz dedi.

Ali Taran imzalı reklam filminde, Kıvanç Tatlıtuğ ve Merih Demiral’ın konsol oyunu oynarken aralarında geçen samimi sohbet ve tatlı rekabet üzerinden, tüm dünyanın dikkatini çeken global başarılarına vurgu yapılıyor. Her iki yıldızın ortak noktası ise Team Mavi takımında olmak ve Mavi logosunu üzerlerinde gururla taşımak.

 Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz, yeni kampanya hakkında şunları söyledi: “Bu film; Mavi, Kıvanç ve Merih’in çok olma hikayelerinden ilham alıyor.  Global başarıları, cesaret ve enerjileriyle her biri kendi alanında parlayan ve Türkiye’nin gururu olan bu üç önemli sembolün bir araya gelmesinden çok mutluyuz. Mavi ve Kıvanç’ın on yıllık vazgeçilmez yol arkadaşlığı, yeni sezonda Merih’in takıma katılmasıyla Team Mavi hareketine dönüştü. Mavi her zaman takım olmanın, birlikte hareket etmenin ve ortak değerlerin gücüne inanan bir marka. Çalışanımız, müşterimiz ve marka yüzlerimiz ile dünyada Mavi’nin dokunduğu, dokunabileceği herkes bu takımın bir parçası.”

Reklam Künyesi:

Reklamın Yıldızları: Kıvanç Tatlıtuğ & Merih Demiral
Senaryo: Ali Taran Creative Workshop
Yönetmen: Cemal Alpan
Görüntü Yönetmeni: Burak Turan
Müzik: Jingle House
Süre: 49sn

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER