MSLGROUP Türkiye ekibine deneyimli isim

Meltem Demiryonar, müşteri ilişkileri direktörü olarak MSLGROUP Türkiye ailesine katıldı.

Meltem Demiryonar, müşteri ilişkileri direktörü olarak MSLGROUP Türkiye ailesine katıldı.


Uluslararası ve yerel şirketlerden oluşan müşteri portföyüne bütünleşik iletişim hizmeti sunan MSLGROUP Türkiye, yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında Meltem Demiryonar’ı ekibine kattı. 1 Haziran itibariyle MSLGROUP Türkiye ailesine katılan Demiryonar, 20 yıla yakın iletişim ve halkla ilişkiler deneyimiyle şirkette müşteri ilişkileri direktörü olarak görev yapacak.

Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Meltem Demiryonar, profesyonel iş hayatına bilişim sektörünün köklü yayınlarından BThaber'de muhabir olarak başladı. 2002 yılında halkla ilişkiler sektörüne geçen Demiryonar bugüne kadar Global Tanıtım, Zarakol İletişim, Leo PR, Caretta İletişim, Edelman Türkiye ve DesiBel Ajans gibi Türkiye'nin önde gelen iletişim danışmanlığı şirketlerinde, başta bilgi ve iletişim teknolojileri olmak üzere sağlık, eğitim, tüketici ürünleri gibi farklı sektörlerde birçok büyük kuruma hizmet verdi. Aralarında Intel, Turkcell, Huawei Türkiye, Türk Telekom, Autodesk, Boğaziçi Üniversitesi ve Tetra Pak gibi markaların da bulunduğu uluslararası ve yerli birçok farklı kurum ve markaya hizmet etti.

Demiryonar, pazarlama alanında Türkiye’nin önde gelen yayınlarından Marketing Türkiye’de “Türkiye’nin en iyi 10 Halkla İlişkiler Uzmanı” arasında gösterilmişti.

MSLGROUP Türkiye MasterCard, Ericsson, Hilton, BBC Studios ve NBA gibi küresel markalara iletişim iş ortağı olarak hizmet veriyor.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER