Nestlé Türkiye'den global atama

Nestlé Türkiye İçecekler İş Birimi Genel Müdürü Pınar Öney Bilsel, Nestlé Global Dijital ve Sosyal Medya Hizmetleri Lideri olarak atandı.

Nestlé Türkiye İçecekler İş Birimi Genel Müdürü Pınar Öney Bilsel, Nestlé Global Dijital ve Sosyal Medya Hizmetleri Lideri olarak atandı.


Nestlé Türkiye‘de 2016 yılından bu yana, İçecekler İş Birimi Genel Müdürü olan Pınar Öney Bilsel, Temmuz ayı itibarıyla, Global Dijital ve Sosyal Medya Hizmetleri Lideri olarak görev yapacak. Bilsel, Nestlé’nin İsviçre Vevey’deki Global Merkezindeki yeni rolünde, tüm Nestlé markalarına ve pazarlarına değer sağlama vizyonu ile dünya genelindeki 7 ülkede bulunan merkezlerden verilen Pazarlama, Digital ve Sosyal Medya alanlarındaki hizmetlerin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına liderlik edecek.


Nestlé Türkiye’de on üç yıldır görev yapan Pınar Öney Bilsel’in transferinde pazarlama ve iş geliştirme alanlarındaki tecrübeleri, pragmatik düşünce yapısı, çevik ve güçlü liderlik tarzı etkili oldu.


Nestlé Türkiye ailesine, 11 yıllık Yiyecek & İçecek pazarlama deneyiminin ardından 2007 yılında İş Geliştirme Müdürü olarak katılan Bilsel, kariyeri boyunca farklı pozisyonlarda sorumluluklar üstlendi. Çeşitli yöneticilik pozisyonlarının ardından 2016 başında Nestlé Türkiye İçecekler Genel Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Nescafé Xpress ile Türkiye’de içime hazır soğuk kahve kategorisinin yaratılmasına öncülük eden, Nescafé 3ü1 Arada’nın iletişim çalışmalarında getirdiği yeni yaklaşımla önemli başarılara imza atan Pınar Öney Bilsel, kahvenin doğal yolculuğunu anlatan “Çekirdekten Fincana Kahvenin Hikayesi” belgeselinin hazırlanarak Türkiye’ye armağan edilmesinde liderlik üstlendi. Türkiye’deki deneyimi süresince Fark Yaratan Kadınlar (2018) ödülü başta olmak üzere imzası bulunan pek çok çalışma ile de ödüller kazandı.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER