Norm Ender, Hummel'ın yeni marka yüzü oldu

Hummel, 2020 yılında marka yüzü olarak Norm Ender ile anlaştı.

Hummel, 2020 yılında marka yüzü olarak Norm Ender ile anlaştı.


Norm Ender, Hummel'ın tüm dünyada aynı anda satışa çıkacak Hummel X Edition koleksiyonunun Türkiye sunumu için kamera karşısına geçti.

Çevreci kumaşların kullanıldığı şık, modern tasarımları teknoloji ile buluşturan Hummel X SS20 koleksiyonu, moda dünyasında bir süredir merakla bekleniyordu. 06 Şubat tarihinde tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de de vitrinlere çıkacak olan Hummel X SS20 tasarımlarını giyerek objektiflere poz veren Norm Ender, "Rap'de mekanın sahibi benim, Moda da Hummel'dır. Ayrıca, bu kadar mükemmel tasarımlar, acaip bir teknoloji ve çevrecilik olmasa bu işlere girişmezdim. Merak edenler, 6 Şubat'da hummel mağazalarında benim üzerimde incelesinler. Benim kadar beğenecekler" dedi.

Hummel Türkiye CEO'su Eddy Massier; "Hummel x SS20 koleksiyonu, İskandinav ruhunun kendine özgü orijinalliğini ve spor modasının tutkusunu yansıtıyor. Bize göre, Norm Ender'in kişiliğinin ve hummel DNA'sının önemli şekilde örtüşmesi bize enerji ve daha fazla ilham veriyor. Norm Ender'in çekimler boyunca kendi kombinlerini yaptığı ve tamamen kendini yansıttığı bu çekimler çok keyifli oldu. Umuyoruz ki, Türkiye'de Hummel ve spor giyim tutkunları da çok sevecek" şeklinde konuştu.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER