Orka Holding, 19 Mayıs için Takım Olmanın Önemini Sporcularla Vurguluyor

Damat Tween ve D’S damat “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” için hazırladığı filmde güçlü bir mottodan yola çıkıyor. Gündüz Kılıç’ın anılarından ve Atatürk’ün sözlerinden derlenerek hazırlanan film, takım olmanın önemini vurguluyor.

Damat Tween ve D’S damat “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” için hazırladığı filmde güçlü bir mottodan yola çıkıyor. Gündüz Kılıç’ın anılarından ve Atatürk’ün sözlerinden derlenerek hazırlanan film, takım olmanın önemini vurguluyor.

Damat Tween ve D’S damat, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” için dönemin ünlü futbolcusu Gündüz Kılıç’ın anıları ve Atatürk’ün sözlerini derleyerek hazırladığı reklam filmini yayınladı. Marka, filmde gençlik ve sporu ileri taşıyan en önemli unsurun takım olmak olduğunu, sporun her dalından farklı sporcular ile vurguladı.

Orka Holding (Damat Tween ve D’S damat) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” vesilesi ile hazırlanan film ile ilgili şunları söyledi: "Damat Tween ve D’S Damat olarak çatımız altında birleştiğimiz bütün kulüpleri moda sponsorluğundan öte görüyor, onların her anlamda yanında olmaya çalışıyoruz. Biz onlarla birbirine inanan bir takım haline geliyoruz. Bütün kulüplerimiz, teknik direktörlerimiz ve sporcularımız farklı renkleri paylaşan ezeli rakip olmalarına rağmen hiç tereddüt etmeden taraftarları için bir araya geldiler. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. senesinde gençlik ve spor için ‘Bu Bir Takım İşi!’ mesajını sahiplenen ve bu mesaj altında buluşan başka Milli Takım’ımız olmak üzere, bütün kulüp başkanlarına, teknik direktörlere ve sporcularımıza teşekkür ederiz."

Türkiye Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray Futbol Takımı (Oğulcan Çağlayan), Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı (Bülent Yılmaz), Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı (Yiğit Onan), Fenerbahçe Futbol Takımı (İrfancan Kahveci), Fenerbahçe Kadın Boks Takımı (Buse Naz Çakıroğlu), Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı (Tuğçe Canıtez), Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı (Dicle Nur Babat), Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı (İzzet Ünver), Eskişehirspor Futbol Takımı (Buğra Çağlıyan, Tolga Yakut, Berkay Tanır), Tofaş Basketbol Takımı (Berk Uğurlu, Berkan Durmaz), Darüşşafaka SK Basketbol Takımı (Görkem Doğan, Doruk Dora, Troy Selim Şav) ve Trabzonspor Futbol Takımı’ndan (Uğurcan Çakır) isimleri buluşturan filmin kadrosu toplam 1 Teknik Direktör, 7 takım ve 17 sporcudan oluşuyor.
 


 
Reklam Künyesi:

Reklamveren: Damat Tween / D’S damat
Reklamveren Yetkili: Vildan Yıldırım
Marka Ekibi: Erdem Uzun - Ohannes Gökçeoğlu - Duygu Demiral - Melis Buket Orakçıoğlu
Creative&Production: MCG
Director: Hitay Öztürk
DOP: Arda Seltzer

 

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER