P&G, medya ajansını seçti

MediaCom Türkiye, müşteri portföyüne dev bir firmayı daha kattı. P&G Türkiye, Mediacom’u medya iş ortağı olarak seçti.

MediaCom Türkiye, müşteri portföyüne dev bir firmayı daha kattı. P&G Türkiye, Mediacom’u medya iş ortağı olarak seçti.


WPP grubuna bağlı olan şirketlerden biri olan MediaCom Türkiye, dünyada ve Türkiye’de işlerin geleceğine dair belirsizlik yaşandığı bir dönemde bünyesine çok önemli bir müşteriyi kattı. Yapılan konkur sonrasında, MediaCom Türkiye “One WPP” yaklaşımı ile birlikte P&G tarafından seçilen iş ortağı oldu. 

 

1 Temmuz 2020'den itibaren geçerli olacak işbirliği çerçevesinde MediaCom Türkiye, Türkiye’nin büyük reklamverenlerinden biri olan P&G’ye  entegre iletişim planlaması, satın alma ve uygulamaları yönetme aşamalarında (e-Ticaret ve Oral B&Braun dijital pazarlama hariç) hizmet verecek. Buna ek olarak Mediacom Türkiye, P&G Türkiye’nin gençlik platformu ve uygulaması “BANABAK”ın uçtan uca yönetim ajansı olarak da seçildi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan MediaCom Türkiye CEO'su Tolga Üner,  şöyle konuştu : “Tutkulu ve inançlı bir ekip çalışmasının sonucu olarak P&G gibi büyük ve prestijli bir firmayı müşterilerimiz arasına katmayı başardığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Bu kazanımımız, mottomuz olan “People first, better results” (Önce İnsan, Daha İyi Sonuçlar)’ın ne denli doğru bir yaklaşım olduğunun somut bir kanıtıdır. WPP’nin geniş ağının gücü de bu süreçte bizim için her aşamada çok faydalı oldu. Ekibim ve tüm grubumla gurur duyuyorum.”

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER