P&G Türkiye, olimpik sporcuları evinize getiriyor

P&G anneleri, çocuklarına spora yönlendirme konusunda motive eden bu projesi kapsamında yeni bir çağrı yapıyor.

P&G anneleri, çocuklarına spora yönlendirme konusunda motive eden bu projesi kapsamında yeni bir çağrı yapıyor.

Sporun sağlıklı ve özgüvenli nesiller için öneminden hareketle 2014 yılında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile birlikte Olimpik Anneler projesini hayata geçiren ve 2017 yılından bu yana her sene 30 sporcuya Olimpiyat yolculuğunda destek veren Procter&Gamble (P&G); anneleri, çocuklarına spora yönlendirme konusunda motive eden bu projesi kapsamında yeni bir çağrı yapıyor.


Koronavirüs olarak adlandırılan COVID-19’un Türkiye’de de görülmesiyle birlikte yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından vatandaşlara mümkünse “evde kalın” duyurusu yapılmıştı. Oldukça olumlu tepkiler alan ve vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından da uygulanan bu çağrı sonrası insanlar mecbur olmadıkça sokağa çıkmamaya karar vermişti. Evde kalınan bu günler içerisinde insanların evde de spor yapabileceğini vurgulamak isteyen P&G Türkiye; hangi seviyede olursa olsun “Çocuğuna spor yaptıran her anne Olimpik Anne’dir” sloganıyla hareket ettiği Olimpik Anneler projesinin Olimpik sporcuları, anneleri ve diğer aile bireyleri ile bir dizi video hazırladı.


Evde Olimpik antrenman

Her biri kendi branşında oldukça başarılı olan ve ülkemizi uluslararası arenalarda temsil eden sporculardan İbrahim Çolak (Cimnastik), Aliye Demirbağ (Badminton), Yasemin Anagöz (Okçuluk), Nida Elizüstündağ (Yüzme) ve Enver Yıldırım (Eskrim) ve anneleri ile beraber hazırlanan videolarda sporcular, “Olimpik sporcular gibi” antrenman yapma tekniklerini anlatıyor. “Sağlıklı kalmak için” evde kaldığımız bugünlerde sporun da sağlık için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan sporcuların videoları ile tüm vatandaşlar, evlerinde Olimpik sporcular gibi antrenman yapabilecek.


Antrenman videoları sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor

P&G’nin evde de spor yaptırmayı hedeflediği videolar, Olimpik sporcuların ve P&G Türkiye’nin resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanıyor.





Bu gönderiyi Instagram'da gör

Güçlü bir bağışıklık sistemi için spor yapmanının önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Evlerinde mümkün olduğunca uzun vakit geçiren siz değerli destekçilerimize kardeşimle birlikte, evde kendi imkanlarıyla yapabileceğiniz bazı hareketler göstereceğiz. Hadi ailecek spora


Bu gönderiyi Instagram'da gör

Yaşadığımız bu zorlu süreçte, tek iletişim kaynağımız olan telefonlarımızı elimizden bırakmamız pek mümkün değil. Ancak normal pozisyonu ileriye doğru bakmak olan boyun telefon, bilgisayar, tablet gibi araçları kullanırken, olağan konumundan çıkarak, uzun süre durmaması gereken bir açıda duruyor. Bu duruşla aşırı zaman geçirmek, omuz çevresi gerginliği, boyunda ve üst sırtta şiddetli ağrı, kronik baş ağrısı, hatta boyun fıtığı gibi sağlık sorunlarına sebep oluyor. Annem bana bununla ilgili ne yapabileceğini sordu, onun için çektiğim videoyu sizinle de paylaşmak istedim. Umarım size de iyi gelir. Kendinize ve sevdiklerinize dikkat edin. Evde kalın ama hareket etmeye devam edin. #olimpikanneler #Hayalimizbir @pgturkiye @tmok_olimpiyat

Yasemin Ecem Anagoz (@yaseminanagoz)'in paylaştığı bir gönderi ()

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER