Saat&Saat'ten basın açıklaması

Saat&Saat sahtecilik haberleri ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Saat&Saat sahtecilik haberleri ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Saat&Saat'in, sahte ürün satışı yaptığı gerekçesiyle davalık olduğu haberlere yönelik, markadan basın açıklaması geldi. Açıklama şu şekilde:


"Şu noktanın altını önemle çizmek isteriz; Sapan Saat ve Saat&Saat arasında sahte ve/veya taklit saat şeklinde bir “sahtecilik” konulu bir dava bulunmamaktadır. Söz konusu firma ve şirketimiz arasında yargılama süreci devam eden marka hukukundan kaynaklı davalar mevcuttur ve her iki tarafın da aynı markaya ilişkin olarak farklı sınıflarda marka tescil belgesi bulunmaktadır.

Başka bir ifade ile her bir taraf aksi mahkemelerce belirlenene ve Türk Patent Enstitüsü nezdinde silinene kadar kendi tescilli markaları üzerinde hak sahibidirler ve bu markalardan doğan haklarını kullanabilmektedir.

Bununla birlikte, taraflar arasında süren yargılamalardan birinde mahkemece sadece Saat&Saat’in mağazalarında sınırlı kalmak kaydıyla “Greenwich” ve “Greenwich 1847” ibareleri ürünlerin satışının sunulmasının engellenmesine ve durdurulmasına yönelik ihtiyati tedbir karar verilmiştir.

Bu doğrultuda yeniden ifade etmek isteriz ki “Sapan Saat firması”nın herhangi bir saat üretimi olmayıp, sadece mağazacılık sektörüne ilişkin 35. sınıfta tescilli markası bulunmaktadır. Buna karşılık Saat&Saat’in ise saat üretimine ilişkin 14. sınıfta tescilli markalara sahiptir. 

Sahte/taklit saatlere ilişkin çok büyük hassasiyete sahip Şirketimizin taklit/sahte saat üretmesi ya da satması hiçbir şekilde söz konusu değildir." 

Saat&Saat



 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER