Sephora'dan yeni reklam filmi

Sephora, yeni filminde herkesi güzelliğin sınır tanımayan gücü ile tanışmaya ve bilinen güzellik kalıplarını yıkmaya davet ediyor.

Sephora, yeni filminde herkesi güzelliğin sınır tanımayan gücü ile tanışmaya ve bilinen güzellik kalıplarını yıkmaya davet ediyor.


Sephora, kalıpları yıkan güzellik vizyonunu anlatmak üzere harekete geçti. Marka, yeni global kampanyasında vurguladığı The Unlimited Power of Beauty motto’sunda  “Kendi güzelliğinizin gücünü keşfedin ve ona kucak açın!” diyor. Yeni kampanya filminde Sephora, güzellik olgusunun, bir standarda, bedene veya filtreye ihtiyacı olmadan, gücümüzü ve özgüvenimizi ortaya koyan bir araç olduğunun altını çiziyor.

Adweek tarafından 2019’da “Yılın Uluslararası Ajansı seçilen” BETC tarafından hazırlanan ve ünlü fotoğraf sanatçısı Jonas Lindstroem’ün yönetmenliğini üstlendiği filmde, her güzellik keşfinin beraberinde getirdiği samimiyet hissi ve duygular, bu anların hayatın farklı aşamalarındaki kişisel değişim ve gelişim anları olarak ifade edilmesini sağlıyor.  

Global bir marka olan Sephora’nın kampanya filmi, hem Avrupa ve hem de Orta Doğu ülkelerinde aynı anda yayına girecek.

Reklam Künyesi:

Reklamveren: Sephora
Reklam Ajansı: BETC Group  
Yönetmen : Jonas Lindstroem
Sanat Yönetmeni : Florence Bellisson
Fotoğraf: Nadine Ijewere
Medya Planlama Ajansı : KR MEDIA
Kullanılan Mecralar: TV, OOH, DOOH, Sinema, Dergi, Dijital ve Sosyal Medya

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER