TAB Gıda, 4 büyük kulübe sponsorluğunu konu alan filmleri yayınladı

TAB Gıda, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile yaptığı anlaşmaların ardından, hazırladığı reklam filmlerini taraftarların beğenisine sundu.

TAB Gıda, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile yaptığı anlaşmaların ardından, hazırladığı reklam filmlerini taraftarların beğenisine sundu.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarlarına yönelik kazan-kazan temelli bir iş modeli geliştiren TAB Gıda, kulüplerle imzaladığı iş birliği anlaşmalarının ardından, hazırladığı reklam filmlerini yayınladı. 4 büyük kulübün her birinin karakteristik özellikleri göz önünde bulundurularak farklı hikayelerle çekilen reklam filmleri, taraftar ateşini Burger King® ateşiyle birleştiren bir tema üzerine kurgulandı.

TAB Gıda ve 4 büyük kulüp arasında 5 yıl boyunca devam edecek anlaşma kapsamında, 6 markanın toplamda 1200’den fazla restoranında takımları için hazırlanmış en sevilen menüleri tercih eden taraftarlar, kulüplerine çok kolay bir şekilde destek olabiliyor.

Yönetmenliğini Sarmaşık ve Kelebekler gibi ödüllü filmlerin yönetmeni Tolga Karaçelik’in yaptığı kampanyanın yaratıcı ajansı ise PunchBBDO.

Beşiktaş


Fenerbahçe

 

Galatasaray


Trabzonspor



Künye:

Reklamveren: TAB Gıda

Reklamveren Temsilcisi: Sinan Ünal, Burak Akın, İrem Güler, Görkem Akyavuz, Emel Onganer, Kerem Sakarya, Aslı Tanrıverdi, Vedat Tüysüz, Melis Demircigil, Gökçe Öztırak, Murat Demir, Elif Müftüoğlu, Zeynep Sakarya, Tuğba Kılıç, Akın Burak Aydemir 

Reklam Ajansı: PunchBBDO

CCO: Ali Musa Paça

Kreatif Direktör: Mert Şentürk

Kreatif Ekip Lideri: Mehmet Güven

Art Direktör: Sena Karakaş

Müşteri İlişkileri: Esra Belsan

Prodüksiyon: Koray Öztürk, Beray Odabaşı

Grafik: İlker Ugan, Ozan Küme

Prodüksiyon Şirketi: Public

Yönetmen: Tolga Karaçelik

Müzik: Oğuz Kaplangı (Elec-trip)

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER