TAB Gıda, Trabzonspor ile kazan-kazan temelli bir iş birliği anlaşmasına imza attı

Burger King® başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış Popeyes®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markalarında özel olarak hazırlanan Trabzonspor menülerini tercih eden taraftarlar, takımlarına çok pratik bir şekilde destek olabilecek.

Burger King® başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış Popeyes®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markalarında özel olarak hazırlanan Trabzonspor menülerini tercih eden taraftarlar, takımlarına çok pratik bir şekilde destek olabilecek.

TAB Gıda, basketbol tarafında 2018 yılından bu yana başarılı bir şekilde sürdürdüğü Euroleague sponsorluğunun ardından spor macerasına futbolu da ekledi. Trabzonspor taraftarlarına yönelik kazan-kazan temelli bir iş modeli geliştiren TAB Gıda, Türk sporunun gelişimine katkı sağlama vizyonu doğrultusunda taraftarların kulüplerine kolayca destek olabilmesi için köprü görevi üstlenecek. İş birliği anlaşması, TAB Gıda CEO’su Caner Dikici ve Trabzonspor Kulubü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla Burger King Anadolu Hisarı restoranında gerçekleşen imza töreninde duyuruldu.


Konu destek olunca her yer Trabzon!

2019-2020 sezonunun ikinci yarısından itibaren başlayacak iş birliği, 5 yıl boyunca devam edecek. Anlaşma kapsamında 17 Ocak 2020 tarihinden itibaren, TAB Gıda'nın amiral gemisi Burger King® başta olmak üzere, Popeyes®, Arby's®, Sbarro®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markalarının en sevilen menüleri, Trabzonspor menüsü olarak taraftarlarla buluşacak. Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış 1200’den fazla restoran aracılığıyla kulübe sağlanan desteğin azami seviyede gerçekleşmesi hedefleniyor.


"Asıl sponsor taraftar"

TAB Gıda CEO’su Caner Dikici imza töreninde yaptığı açıklamada, “Futbolun ve taraftarlığın dinamik dünyasının içinde olmaktan ve basketboldan sonra futbola da ızgara ateşimizi taşımaktan mutluyuz. Trabzonspor taraftarı kulübüne gönülden bağlı. Artık taraftarlar da kulüplerine destek olma ve rekabet ortamında ekonomik avantaj sağlama konusunda daha bilinçli. TAB Gıda olarak bu iş birliği modeliyle Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış restoranlarımıza gelen Trabzonspor taraftarı, kulübüne özel menüleri tercih ederek takımına kolayca destek sağlayabilecek. Kazan-kazan temelli bu modelde, meşhur ‘Bize her yer Trabzon!’ sloganı vücut buluyor. Burada asıl sponsorun taraftar olduğunu vurgulamak isterim” dedi.


Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise yaptığı konuşmada Trabzonspor'un marka değeri ile son derece örtüşen bir sponsorla iş birliği yapıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Trabzonspor son yıllarda güçlü sponsorluk anlaşmalarına imza atıyor. TAB Gıda da bunlardan biri. 2020'li yılların ilk büyük iş ortaklığı. Bize de, onlara da başarı ve iyi şans getirmesini diliyorum. Taraftarlarımızın bu birlikteliğin en önemli bileşeni olduğunun da altını ısrarla çizmem gerekiyor. Bordo-Mavi tutkusunu her fırsatta ortaya koyan taraftarlarımız, yedikleri içtikleriyle de takımlarına destek olabilecekler artık. Bu noktada tüm Bordo-Mavililerin bu ortaklığa sahip çıkacağına, taraftar bilinci ve duyarlılığıyla yaklaşacaklarına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER