Trendyol'un iletişim ajansı GTC oldu

Türkiye’nin en çok tercih edilen ve en hızlı büyüyen e-ticaret platformu Trendyol’un yeni dönem iletişim faaliyetlerini GTC İletişim ve Danışmanlık üstlendi.

Türkiye’nin en çok tercih edilen ve en hızlı büyüyen e-ticaret platformu Trendyol’un yeni dönem iletişim faaliyetlerini GTC İletişim ve Danışmanlık üstlendi.


Farklı sektörlerden lider markalar ve iş dünyası çatı örgütlerine hizmet veren stratejik iletişim danışmanlığı şirketi GTC (Global Trending & Communication) İletişim ve Danışmanlık, Türkiye’nin en çok tercih edilen ve en hızlı büyüyen e-ticaret platformu Trendyol’un iletişim ajansı oldu.

25 milyondan fazla üye, on binlerce iş ortağı ve 2000 kişilik ekibiyle sürekli büyüyen ekosistem oluşturan Trendyol, moda, elektronik, ev & mobilya, gıda, anne-çocuk, kozmetik gibi yüzlerce kategoride yılda 200 milyondan fazla ürünü tüketiciye ulaştırıyor.

Trendyol’un yeni dönem iletişim çalışmalarını üstlenen GTC, İstanbul ve Ankara’da yerleşik ofislerinde kurumsal itibar yönetimi, stratejik iletişim danışmanlığı, medya ilişkileri, devletle ilişkiler ve kriz yönetimi başta olmak üzere geniş bir yelpazede stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri veriyor.

GTC, kurulduğu 1998 yılından bu yana 115’i aşan marka, kurum ve projeye hizmet verdi. Boeing, Global Yatırım Holding, MAN Türkiye, İpragaz, Tohum Otizm Vakfı, YASED, The Marmara Grubu, MESA, Kaleseramik gibi Türkiye’nin önde gelen marka ve çatı örgütlerinin yer aldığı toplam 23 müşteriye hizmet vermeye devam ediyor.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER