Tudors, iyi hal indirimine dikkat çekmek için 8 Mart'ta kravat satmayacak

Erkek giyiminde şık bir tamamlayıcı aksesuar olan bunun dışında bir anlam yüklenmemesi gereken kravatın, iyi hal indiriminin sembolü haline gelmesine ‘’DUR’’ diyen Tudors, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kravat satışı yapmama kararı aldı.

Erkek giyiminde şık bir tamamlayıcı aksesuar olan bunun dışında bir anlam yüklenmemesi gereken kravatın, iyi hal indiriminin sembolü haline gelmesine ‘’DUR’’ diyen Tudors, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kravat satışı yapmama kararı aldı.

TUDORS, kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri başta olmak üzere ‘’kravat taktığı için iyi hal indirimi uygulanan kararlara’’ farkındalık yaratmak amacıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 233 mağazasında o güne özel kravat satışı yapmayarak toplumsal bilinci artırmayı ve topluma bir mesaj vermeyi hedefliyor. 

TUDORS CEO’su Yaşar Ayaydın, ‘‘Yurtdışında 3 kıta 13 ülkede 50 mağaza ve yurtiçinde 183 olmak üzere dünya genelinde toplam 233 mağaza ağına ulaşan erkek moda sektörünün öncü markası olarak toplumu bilinçlendirme noktasında büyük sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum. Şık giyimin bir parçası olan bunun dışında bir anlam yüklenmemesi gereken kravatın, iyi hal indiriminin sembolü haline gelmesine ‘’DUR’’ diyerek, toplumsal bir duruşun parçası olmak istiyoruz. Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri başta olmak üzere ‘’kravat taktığı için iyi hal indirimi uygulanan kararlara’’ farkındalık yaratmak amacıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 233 mağazamızda o güne özel kravat satışı yapmama kararı aldık’’ dedi. TUDORS CEO’su Yaşar Ayaydın ‘’Kurulduğumuz günden beri yaptığımız tüm projelerimizde çalışanlarımızı birer gönüllü elçimiz olarak gördük. Onlar markamızı bugünlere getirmemizi sağlayan en önemli paydaşlarımız. İstihdamda da pozitif ayrımcılığı kadın çalışanlardan yana kullanıyor ve kadın çalışanlarımızın yüksek olmasını önemsiyoruz. TUDORS olarak Dünya’da Çalışan Emekçi Kadın Bayramı olarak kutlanan 8 Mart’ta kadın çalışanlarımıza geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl yine fazladan 1 gün izin hakkı veriyor ve yine kadın, erkek tüm çalışanlarımızla üzerinde ‘’Kadına Şiddete Hayır’’ yazılı tişört giyerek toplumda artan şiddet olaylarına dikkat çekiyoruz’’  açıklamasında bulundu.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER