Türkiye Finans'tan yeni reklam filmi

Türkiye Finans, yeni reklam filminde salgın sürecinde evlerinde kalması gereken 65 yaş ve üzeri müşterilerine sesleniyor.

Türkiye Finans, yeni reklam filminde salgın sürecinde evlerinde kalması gereken 65 yaş ve üzeri müşterilerine sesleniyor.


Türkiye Finans’ın yeni reklam filmi yayınlandı. Banka, yeni tip koronavirüs salgını sürecinde evlerinde kalması gereken 65 yaş ve üzeri müşterileri için kapsamlı bir destek paketi hazırladı. Destek paketini duyurmak için çekilen reklam filmi sosyal medya ve televizyon ekranlarında izleyicilerle buluştu.

"Biz de sizin bir evladınız sayılırız" mesajıyla 65 yaş ve üzerine seslenen film ile bu zor günlerde onların yalnız olmadıkları vurgusu yapılıyor.

65 yaş ve üzeri maaş müşterilerinin emekli maaşı ve ikramiye ödemelerinin evlerinde nakit olarak yapılabilmesini mümkün hale getiren paketin anlatıldığı filmde, market alışverişi ve acil durum sağlık hizmetleri konusunda verilen desteklere de değiniliyor. Paket içerisinde yer alan; konut, taşıt ve ihtiyaç finansmanlarına ait ödeme ertelemesi gibi imkanlar da kısa filmler olarak yayına girecek.

Filmin kreatif ajansı Lokal olurken prodüksiyon süreçleri Norr Film tarafından yönetildi. Filmin yönetmenliğini ise Emre Boylu üstlendi.


Reklam Künyesi:
Reklamveren: Türkiye Finans Katılım Bankası
Reklam Ajansı: Lokal
Prodüksiyon Şirketi: Norr Film
Yönetmen: Emre Boylu
Seslendirme: Itri Koşar

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER