Uraz Kaygılaroğlu Old Spice İçin #İşinEsansları'nı Anlatıyor

Old Spice ile ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu İşin Esansları video serisinde bir araya geldi. Uraz Kaygılaroğlu videolarda esanslı bir Old Spice erkeğini canlandırıyor.

Old Spice ile ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu İşin Esansları video serisinde bir araya geldi. Uraz Kaygılaroğlu videolarda esanslı bir Old Spice erkeğini canlandırıyor.

OldSpice, sprey, roll on, stick ve jel deodorant, duş jeli gibi ürün çeşitlerinden oluşan 7 farklı serisi için Türkiye pazarında da yaptığı dikkat çekici çalışmalarıyla öne çıkıyor. Old Spice, bu kez Whitewater serisi için bir işe imza attı. 

Old Spice’ın Uraz Kaygılaroğlu’yla birlikte “Esanslı Erkek” manifestosunu anlattığı İşin Esansları serisinin ilk videosu Old Spice sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandı. Esanslı Erkeğin inceliklerine değinilen seride Uraz Kaygılaroğlu erkekliği tek bir yönüyle ele almak yerine, geniş kapsamlı ve çok yönlü olarak tanımlayan bir Old Spice erkeğini canlandırıyor. Bu seri kapsamında çekilen beş videoda, Uraz Kaygılaroğlu farklı hikayelerle esanslı erkek olmayı İşin Esansları videolarında anlatacak.

Kaygılaroğlu, yayınlanan videoda ilk buluşmada bir kadının kalbini kazanmak için izlenebilecek yolları aktarıyor ve ilk buluşmada sen sus #İşinEsansları konuşsun diyor. Serinin devamında ise halı saha maçı öncesi takım motivasyonu nasıl sağlanır, hızlı ortamların hakkı nasıl verilir, vahşi doğada sıradan bir kamp nasıl kurulur ve ev işleri titizlikle nasıl yapılır başlıklı videolarla ‘’Esanslı Erkek nasıl olunur?’ sorusunun cevabını Old Spice’a özgü birbirinden esanslı hikayelerle anlatmaya devam edecek.



Künye

Reklamveren: Old Spice 

Reklam Ajansı: İsobar Türkiye

Reklamveren Temsilcisi: Yasemin Yıldırım, Gonca İlkmen

Yaratıcı Ekip: Gökhan Koşar, Semi Yaes, Bahadır Öztürk, Cangül Türkmen

Müşteri İlişkileri: Yağmur Erdoğan, Ebru Katırancı

Ajans Prodüktörü: Muzaffer Yiğit

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER