Yönetim ve Liderlik Zirvesi katılımcılarını bekliyor

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün organizatörlüğünde gerçekleştirilecek Yönetim ve Liderlik Zirvesi 7-8 Mart'ta kapılarını açacak.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün organizatörlüğünde gerçekleştirilecek Yönetim ve Liderlik Zirvesi 7-8 Mart'ta kapılarını açacak.

7-8 Mart 2020 tarihlerinde dördüncüsü düzenlenecek olan Yönetim ve Liderlik Zirvesi'nde alanında lider, birçok öğrencinin hayali olan yöneticiliği-yönetimi ve liderliği her ayrıntısıyla işlenecek.

Daha önceki yıllarda Murat Özyeğin, Nevzat Aydın, Charlotte Lamprecht gibi önemli yönetici ve liderleri ağırlayan Yönetim ve Liderlik Zirvesi, bu sene de her yıl olduğu gibi Boğaziçi Üniversitesi’nin en ikonik binası olan Albert Long Hall’de 7-8 Mart tarihinde düzenlenecek.

Etkinlik bu sene; Yapı Kredi, Vodafone, Unilever, British American Tobacco, Yıldız Holding, Anadolu Grubu, Nestle, Philip Morris gibi alanında lider şirketlerin katılımıyla liderliğin geleceğine ışık tutacak.

Zirvede; Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, Pfizer Türkiye Genel Müdürü Cem Açık ve birçok liderin ilham verici konuşmalarını, liderlik tecrübelerini ve yönetimde karar alma yöntemlerini ve karar alma mekanizmalarını, yaklaşık 500 üniversite öğrencisine anlatacak.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER