YouthWorks’e yeni Yönetici Yaratıcı Yönetmen

Yavuzhan Gel,  YouthWorks (YW Istanbul) Yaratıcı Yönetmeni olarak görevine başladı. Gel'in, aynı zamanda ajansın yönetiminde de rol alacağı belirtildi.

Yavuzhan Gel, YouthWorks (YW Istanbul) Yaratıcı Yönetmeni olarak görevine başladı. Gel'in, aynı zamanda ajansın yönetiminde de rol alacağı belirtildi.

Yavuzhan Gel, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Galatasaray Üniversitesi’nde İletişim Stratejileri ve Halkla İlişkiler alanında yüksek lisans yaptı.

Daha önce FCB İstanbul, Happy People Project ve Havas’ta kreatif direktörlük görevini yapan Yavuzhan Gel, global ve yerel birçok büyük markanın kampanyalarını yönetti. Bu kampanyalarla Cannes Lions, Golden Drum, Eurobest, New York Festivals, Epica gibi uluslararası ve Kristal Elma, Felis, Effie gibi yerel yarışmalardan 100’den fazla ödül aldı. Yavuzhan Gel, son olarak 2019 yılında aldığı ödüllerle adından söz ettiren Finish – Söz Ver ve çok konuşulan OPPO – Sıla iş birliği kampanyalarında yer almıştı.

YW İstanbul’la heyecan verici bir yolculuğa çıktıklarını belirten Yavuzhan Gel, amacının sadece YouthWorks (YW Istanbul) değil reklam sektörüne de yeni bir soluk ve bakış açısı getirmek olduğunu söyledi. Teknoloji ve datayı yaratım süreçlerinin bir parçası haline getireceklerini belirten Yavuzhan Gel, tamamıyla YouthWorks (YW Istanbul) üretimi olacak reklam teknolojileri üzerinde çalışmaya başladıklarını açıkladı.  

YouthWorks (YW Istanbul) Ajans Başkanı Serhat Gürcü ise konuyla ilgili olarak, yaratıcılık vizyonlarının Yavuzhan ile birebir örtüştüğünü ve birlikte sektöre yapacakları katkılardan dolayı heyecan duyduklarını belirtti.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER