Coca-Cola Türkiye’ye yeni Genel Müdür

Coca-Cola’da Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Gaye Narmanlı Sunerli getirildi.

Coca-Cola’da Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Gaye Narmanlı Sunerli getirildi.

Bu görevi 2021 yılından bu yana yürüten Başak Karaca ise Coca-Cola Kafkasya ve Orta Asya bölgesinden Sorumlu Genel Müdür olarak atandı. Gaye Narmanlı Sunerli, 2024 Şubat ayı itibarıyla Coca-Cola Türkiye Genel Müdürü olarak çalışmaya başladı.

Coca-Cola Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Gaye Narmanlı Sunerli oldu. Marmara Üniversitesi İngilizce Ekonomi Bölümü’nden mezun olan ve 2005 yılında Procter&Gamble’a katılan Gaye Narmanlı Sunerli, şirkette Yönetim Kurulu Üyesi olmanın yanı sıra Ticari Pazarlama Direktörü, Satış Direktörlüğü, E-Ticaret Dijital & Ticari Pazarlama Başkan Yardımcılığı gibi üst düzey görevlerde bulundu. 2021 yılından bu yana Procter&Gamble Türkiye, Kafkasya, Orta Asya Satış Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Gaye Narmanlı Sunerli, 2024 Şubat ayı itibarıyla Coca-Cola Türkiye Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı.  

Başak Karaca, Coca-Cola Kafkasya ve Orta Asya Bölgesinden Sorumlu Genel Müdür olarak atandı

Coca-Cola ailesine 2018 yılında katılan ve 2021 yılından bu yana Coca-Cola Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüten Başak Karaca, Kafkasya ve Orta Asya Bölgesinden Sorumlu Genel Müdür olarak atandı. Hızlı tüketim ürünleri alanında 25 yılın üzerinde deneyime sahip olan Başak Karaca, Galatasaray Lisesi’nden sonra Boğaziçi Üniversitesi İşletme Yönetimi ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanlarında çift anadal lisans eğitimini tamamladı. Kariyerine 1995 yılında Procter&Gamble’da başlayan Karaca, şirketin İsviçre operasyonu ve ABD’deki merkezinde yönetim rollerinde çalıştı. 2008 yılında Yıldız Holding’e geçerek, üst düzey görevlerle beraber farklı Yönetim Kurullarında da çalıştı.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER