Dedeman Otel 58. Yılını Kutluyor: Büyüme ve Yenilenme Yolculuğu

Türkiye'nin köklü otel zincirlerinden biri olan Dedeman Otel, bu yıl 58. yılını kutluyor.

Türkiye'nin köklü otel zincirlerinden biri olan Dedeman Otel, bu yıl 58. yılını kutluyor.

Dedeman, bugüne kadar hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok misafire ev sahipliği yaparak sektörde sağlam bir yer edindi. 4 ülke, 27 şehirde toplam 60 oteli bulunan Dedeman, yılda 2 milyonun üzerinde misafir ağırlayarak konaklama sektöründe önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Dedeman, 58 yıllık geçmişinde müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmeti her zaman ön planda tutarak birçok başarıya imza attı. Otel zincirinin vizyonu, insan merkezli ve kalite odaklı yaklaşımıyla herkesin Dedemanı olmak. Bu vizyon doğrultusunda Dedeman, konuklarına eşsiz anılar yaratmayı hedefliyor. Misyonu ise farklılıkları zenginlik kabul ederek, herkesin kalbine dokunan Dedeman konukseverliğini sunmak.

Gelecek hedefleri de oldukça iddialı olan Dedeman Otel, 60. yılına kadar otel sayısını 100'e çıkarmayı planlıyor. Bu büyüme ve gençleşme yolculuğunda, marka yenilikçi yaklaşımları ve güçlü müşteri bağlılığı ile sektördeki liderliğini sürdürmeye devam ediyor.


Dedeman Otel'in 58. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan tanıtım filminde yer alan ifadelerle, markanın geleceğe yönelik vizyonu ve hedefleri gözler önüne seriliyor. Filmde, Dedeman’ın bir bavula sığdırdığı değerler ve hayaller vurgulanıyor.

"Bir bavulun içine neler sığdırabilirsiniz?

Bazıları fikirlerini, ilkelerini, hayallerini sığdırır.

Bir markanın geleceğini ve kocaman bir dünyayı sığdırır…

Bugün 58. yılımızdayız, herkesin ve her neslin Dedemanıyız!

4 ülke, 27 şehir, 60 otel, 2 milyonun üzerinde misafir...

Büyüme ve gençleşme yolculuğumuza devam ediyoruz.

Vizyonumuz: İnsan merkezli ve kalite odaklı yaklaşımımızla herkesin Dedemanı olmak.

Misyonumuz: Farklılıklarımızı zenginliğimiz kabul ederek herkesin kalbine dokunan Dedeman konukseverliğini sunarak eşsiz anılar yaratmak.

Hedefimiz: 60. yılımızda 100 otel."

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER