Acun Ilıcalı, OPPO''nun yeni reklam yüzü oldu

OPPO, yeni modeli Reno3 Serisi için kamera karşısına geçen Acun Ilıcalı'nın yer aldığı “Hayatım Benim Koleksiyonum” filmini yayınladı.

OPPO, yeni modeli Reno3 Serisi için kamera karşısına geçen Acun Ilıcalı'nın yer aldığı “Hayatım Benim Koleksiyonum” filmini yayınladı.


OPPO, yeni modeli Reno3 Serisi’nin tanıtımında Acun Ilıcalı ile iş birliği gerçekleştiriyor. Acun Ilıcalı, “Hayatım Benim Koleksiyonum” diyerek; kendi hayatından koleksiyon değeri taşıyan anları paylaşırken; Yeni OPPO Reno3 Serisi’nin üstün fotoğraf ve video özelliklerinin de altını çiziyor.

OPPO’nun yeni kampanyası, modern insanların birer “dijital koleksiyoner” olma fikrine dayanıyor. İnsanlar çektikleri fotoğraflarla, kaydettikleri videolarla sadece anı biriktirmiyorlar, aynı zamanda kendi koleksiyonlarını oluşturuyorlar.


Acun Ilıcalı, kızlarıyla kamera karşısında

Yeni OPPO Reno3 Serisi’nin reklam filminin finalinde ise bizi bir sürpriz bekliyor. Acun Ilıcalı, kızları Yasemin ve Melisa ile kamera karşısına geçiyor. Acun’u ve kızlarını birlikte dans ederken ve eğlenceli videolar çekerken görüyoruz.


Yeni Oppo Reno3 Serisi

48 MP 4’lü arka kamera ve toplamda 108 megapiksellik görüntü kalitesi sağlayan OPPO Reno 3 Serisi, net fotoğraflar ve videolar çekmenizi sağlıyor. 7,7 milimetrelik inceliği ve 171 gr ağırlığa sahip modern bir tasarım sunuyor.

Yeni OPPO Reno 3 Pro, net bir çekimden daha fazlasını vaat ediyor.


Hayatım Benim Koleksiyonum ile yeni bir dönem

1 Nisan 2020’den beri OPPO’ya entegre iletişim hizmeti veren Karbonat Ajans tarafından hayata geçirilen Hayatım Benim Koleksiyonum kampanyasıyla, Türkiye’deki iletişim çalışmalarında yepyeni bir döneme giriliyor. Kampanya, tüm kanallarda aynı anda yayınlanan reklam filmiyle başlıyor. Televizyon, dijital, açıkhava ve sosyal medya mecralarında bütün yıla yayılmış 360 derecelik iletişim stratejisi ile boy gösteriyor.

Kala Film’den Turgut Akaçık’ın yönetmenliğinde gerçekleşen Hayatım Benim Koleksiyonum reklamının çekimleri üç günde, 7 farklı mekânda, sosyal mesafe kurallarına azami şekilde dikkat edilerek tamamlandı. Reklamda kullanılan jingle ise sadece bir reklam müziği olarak değil, başlı başına bir şarkı olması için düşünüldü ve bestelendi.


Reklam Künyesi:
Reklamveren: OPPO Türkiye
Reklamveren Yetkilileri: Sibel Esenalp, Belemir Özkırım, Atıl Berk, Beyke Boybeyleri
Reklam Ajansı: Karbonat
Ajans Başkanları: Cenk Gümüşcüoğlu, Melih Dinçer
Kreatif Direktör: Cihan Kavaklıpınar
Kreatif Ekip Lideri: Selim Küçükkutlu
Kreatif Ekip: Çağlar Uzunca, Elif Deniz Yalçın, Seda Demirel, Selver Yılmaz
Müşteri İlişkileri Direktörü: Ceren Ünay
Müşteri İlişkileri Süpervizörü: Hakan Yıldırım
Genel Koordinatör: Emre Abay
Proje Geliştirme Yöneticisi: Alara Büyükçınar
Dijital ve Strateji Direktörü: Burak Sıraç
Prodüksiyon: Kala Film
Yönetmen: Turgut Akaçık
Müzik: FFW
Şarkı: OPPO Move
Mecra: TV, Dijital, Sosyal Medya, Açık Hava

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER