Arayüz Hatası mı, Tüketiciyi Yanıltmaya Yönelik Satış Hilesi mi?: Enuygun.com

Platformda, Anadolu Jet uçuşlarında Türk Hava Yolları'nın logosunun kullanılması tüketicilerde kafa karışıklığı yaşatıyor.

Platformda, Anadolu Jet uçuşlarında Türk Hava Yolları'nın logosunun kullanılması tüketicilerde kafa karışıklığı yaşatıyor.

Enuygun.com, birçok seyahat markasının biletlerini ve tekliflerini tek bir yerde sunan popüler bir platform olarak biliniyor. Ancak, platformun bazı tüketicileri yanıltabilecek bir problemi bulunuyor gibi görünüyor. Platformda, özellikle Türk Hava Yolları'na ait uçuşlarla ilgili yaşanan karışıklık dikkat çekiyor. 

Örneğin, Türk Hava Yolları'nın Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçuşları bulunmuyor; bunun yerine aynı şirkete ait Anadolu Jet aracılığıyla bu havalimanına seferler düzenliyor. Fakat Enuygun.com'da bilet aratıldığında, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlarda Türk Hava Yolları logosu kullanılıyor ve uçuşun Anadolu Jet aracılığıyla gerçekleştirileceği bilet detaylarında ufak bir satır ile belirtiliyor. 


Bu durum, bilet satın alan birçok tüketici için beklenmedik sürprizlere yol açabiliyor çünkü tüketiciler detaylarda bulunan tüm bilgileri okumadan doğrudan satın alma işlemine geçiyor. Platformun, Anadolu Jet logosu yerine Türk Hava Yolları'nın logosunu kullanması akıllara "bu karışıklığın bir arayüz hatası mı, yoksa kasıtlı bir pazarlama hilesi mi?” sorusunu getiriyor.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER