Balparmak Apitera Propolis'ten “Bu Günler Geçecek” kampanyası

Balparmak, çam balıyla tatlandırılmış yeni ürünü Apitera Propolis için “Bu günler geçecek” mesajını verdiği reklam filmlerini yayınladı.

Balparmak, çam balıyla tatlandırılmış yeni ürünü Apitera Propolis için “Bu günler geçecek” mesajını verdiği reklam filmlerini yayınladı.


Balparmak, Apitera Propolis için hazırladığı yeni reklam filmi “Bu günler geçecek” mesajıyla sosyal medya kanallarında yayına girdi. Koronavirüs salgını nedeniyle birbirimizden uzak kaldığımız şu günlerde herkese umut veren kampanyasında Balparmak, sarılamasak da sevildiğimizi, kalabalıklara giremesek de yalnız olmadığımızı, el sıkışamasak da önemsendiğimizi vurguluyor.

Tedbiri elden bırakmamak gerektiğinin de hatırlatıldığı reklam filminde, çam balı ile tatlandırılan Balparmak Apitera Propolis’in tek kullanımlık, hijyenik, pratik ambalajda sunulduğu, alkolsüz olduğu ve %100 yerli propolis içerdiğinin de altı çiziliyor. Balparmak Apitera Propolis’e herkesin kolayca ulaşması için Migros ve Balparmak.com.tr’de satışa sunulduğu da belirtiliyor.



Reklam Künyesi
Reklamveren: Balparmak
Reklamveren Temsilcisi: Hakan Şıpkan, Demet Umezu, Melis Altıparmak, Elif Gökçe Aydoğmuş
Kreatif Ajans: Lokal
Kreatif Direktör: Ali Göral
Kreatif Ekip: Barış Oktay, Uğur Dündar, Batuhan Odabaşı, Merve Oğuz
Müşteri İlişkileri Direktörü: Ceyda Kan
Müşteri İlişkileri Süpervizörü: Nazlı Müldür
Sosyal Medya: Merve Aktaş, Deniz Erişkin


 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER