Beşiktaş'tan 'Bırakmam Seni' kampanyası

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, içinde bulunduğu maddi zorlukları taraftarın ve Beşiktaş’a gönül verenlerin desteği ile aşmak için #bırakmamseni kampanyasını başlattı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, içinde bulunduğu maddi zorlukları taraftarın ve Beşiktaş’a gönül verenlerin desteği ile aşmak için #bırakmamseni kampanyasını başlattı.


Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK, öz değerlerine dönmek ve ekonomik bağımsızlığını kazanmak için dev bir bağış kampanyası başlattı. Bu yıl 117. yaşını kutlayan Beşiktaş JK’nın 34. Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Bırakmam Seni” sloganı ile duyurulan kampanyanın startını Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısı ile verdi.

“Bırakmam Seni” kampanyasının ilk bağışçısı olan ve “BIRAKMAM” yazıp 1903’e mesaj gönderen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’a gönül veren herkesi kulübe destek olmaya çağırdı ve: ‘Bu kampanyada 10 lira veren de, fazlasını veren de Beşiktaş tarihinde yerini alacak” dedi.

Tarihi kampanyaya tarihi tanıtım filmi

Beşiktaş’a gönül veren ajansların desteği ile hazırlanan ‘Bırakmam Seni’ kampanyasının iletişim faaliyetleri kapsamında çekilen kampanya çıkış filmi, Beşiktaş’ın ilk futbol takımından 8 sporcusunun Çanakkale Harbi’nde şehit olmasını konu ediyor. Şehit olan sporculardan, futbola ve edebiyata düşkün olan Kaptan Şair Kazım’ın cebinden çıkan bir kağıtta maaşını Beşiktaş’a bağışladığına ilişkin bir not bulunur. Spor yapmadığı zamanlarda şiir yazdığı için şair lakabıyla anılan Kaptan Kazım’ın, “Biz 11 Arkadaşız, Lakin Arkamız Var” mısrası zamanla “Beşiktaş Marşı” olarak yıllarca taraftarın statlarda haykırdığı bir slogan oldu. 


Reklam Künyesi:
Yapım:
Koliba Film
Yapımcı: Ata Türkoğlu             
Yönetmen: Şahin Altuğ
Hikaye: Rıdvan Akar                   
Senaryo: Ozan Yurdakul
Müzik: Toygar Işıklı
Kurgu:  Ali Rıza Başaran                   
Seslendirme:  Serkan Keskin
Oyuncular: Fatih Al - Yusuf Baymaz

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER