Boğaziçi Marka Zirvesi 11. Yılında Kapılarını Aralıyor

Boğaziçi Marka Zirvesi, 9-10 Mart 2024 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Albert Long Hall’de, tüm üniversitelerden herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek.

Boğaziçi Marka Zirvesi, 9-10 Mart 2024 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Albert Long Hall’de, tüm üniversitelerden herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek.

Türkiye'nin önde gelen zirvelerinden biri olan Boğaziçi Marka Zirvesi, sektördeki C-level yöneticilerin bir araya geldiği, büyük markaların katıldığı prestijli bir etkinliktir. Bu zirve, katılımcılara sadece bilgi alışverişi değil, aynı zamanda sektördeki lider markalarla etkileşimde bulunma ve geniş bir profesyonel marka ağı oluşturma fırsatı sunuyor. Büyük bir fuaye alanı, marka standları ve etkileyici konuşmacılarla, bu zirve marka yönetimi ve pazarlama stratejilerine dair kapsamlı bir deneyim sunuyor. 

Bu sene 11. senesinde “Merging Colors, Shaping Trends” mottosu altında gerçekleşecek olan Boğaziçi Marka Zirvesi, geçtiğimiz 10 sene boyunca kendi ismiyle de markalaşmış, her yıl birbirinden değerli konuşmacıları ilham veren hikayeleriyle ağırlarken birbirinden saygın markaları da sektörün önde gelen isimlerinden dinleme fırsatı yaratıyor. Bu yıl da Adidas, Henkel, Ford Otosan, Loreal Paris, Unilever, Danone, Reckitt, TAB Gıda gibi şirketleri ağırlayacak olan etkinlik katılımcılarına yıllardır olduğu gibi benzersiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

“Merging Colors, Shaping Trends”

“Merging Colors, Shaping Trends” mottosuyla yola çıktığımız bu sene marka dünyasının enerjik ve dinamik işleyişine dalış yapıyor, her bir bireyin olduğu gibi her markanın da farklı renkleri olabileceğini düşünüyor, onların bakış açılarına tanıklık ediyoruz.

Zirve, renkleri metafor olarak kullanırken, çeşitliliğin ve farklı bakış açılarının bir araya gelerek nasıl yeni trendler yarattığını ele alıyor. Bununla beraber markalaşma sürecindeki kilit noktalar, trendleri öngörebilme yeteneği ve dijital pazarlama stratejileri gibi konulara da değiniyor

Follow your colors

Sizi ilhamla dolduracak konuklarımız ve etkileyici oturumlarımızla, herkesi kendi renklerini keşfetmeye ve takip etmeye davet ediyoruz.

Her sene olduğu gibi marka ve pazarlama dünyasına derin bir giriş yaparak markaların hikayelerini sizlerle buluşturuyor. Yepyeni renkli temasıyla ve “Merging Colors, Shaping Trends” mottosuyla sporda, sanatta, iş dünyasında ve markaların dünyasında merak ettiklerinizi alanın duayen isimlerinden dinleme fırsatı bulabileceğiniz bu deneyim için siz de yerinizi ayırtın!

Etkinliğimiz sertifikalıdır.

Biletler için: https://biletino.com/e-tq8

Etkinlik detayları ve programı için:
Instagram: @bogazicimarkazirvesi
Linkedin: @bogazicimarkazirvesi
Tiktok: @bogazicimarkazirvesi

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER