Bosch’un yeni reklam filmi yayında

Bosch Ev Aletleri, çamaşır makinelerinde kullanılan akıllı deterjan dozajlama sistemi i-DOS’u yeni reklam filmiyle tanıtıyor.

Bosch Ev Aletleri, çamaşır makinelerinde kullanılan akıllı deterjan dozajlama sistemi i-DOS’u yeni reklam filmiyle tanıtıyor.


Bosch Ev Aletleri, çamaşır makinelerinde kullanılan akıllı deterjan dozajlama sistemi i-DOS’u “Deterjanı akışına bırakın, i-DOS gereken miktarı kendi kendine ayarlasın” temalı reklam filmiyle tanıtıyor. Bosch bu yeni çalışmasıyla aynı zamanda ünlü isimleri de uzun bir aranın ardından reklam filmlerine yeniden dahil ediyor. Reklamda başroldeki i-DOS teknolojili çamaşır makinesine Leyla Lydia Tuğutlu ve Şükrü Özyıldız eşlik ediyor.

Reklam filminde “Yaşam için teknoloji” marka felsefesini bir kez daha vurgulayan Bosch, çamaşır makineleri için geliştirilen ve hayatı kolaylaştıran i-DOS teknolojisini anlatıyor. Filmde kendinden emin tavırlarla çamaşır makinesinin yanına giden, elindeki gömleği yıkamak için makineye atan ve deterjanı alıp kapağını açan genç adam, deterjan miktarı konusunda kararsız kalıyor. Ne kadar deterjan koyacağına bir türlü karar veremediği için de eşini arıyor. Eşi ise “akışına bırak. Sen doldur canım, o bilir ne kadarını alacağını” diye beklenmedik bir cevap vererek konuyu tüm taraflar için çözüyor. Böylece deterjanla ilgili doğru karar Bosch çamaşır makinesinin i-DOS teknolojisine bırakılıyor ve Şükrü’nün omuzlarından büyük bir yük kalkıyor. 

Çamaşırın miktarına, kirlilik seviyesine, kumaşın türüne ve suyun sertlik seviyesine göre akıllı sensörleriyle ölçüm yapıp ne kadar deterjan kullanılacağını otomatik olarak belirleyen i-DOS teknolojisi, her yıkama öncesi makineye deterjan ekleme alışkanlığını da değiştiriyor. Bu teknolojiyle donatılan Bosch çamaşır makineleri, 1 litreye kadar sıvı deterjan alıyor ve sonraki 20 yıkamaya kadar ilave deterjana ihtiyaç duymuyor. Sensörleri sayesinde çamaşırların temizlenmesi için gerektiği kadar deterjan kullanan i-DOS, 30% deterjan tasarrufu ve yılda 7062 litre su tasarrufu sağlıyor. Böylece aile ekonomisine katkısının yanı sıra, su ve enerji kullanımını optimize ederek doğanın korunmasına da katkıda bulunuyor.

Reklam Künyesi:

Reklamın Başlığı: Böyle Anlar Bosch’la Yaşanır
Reklamveren: Bosch Ev Aletleri 
Reklamveren Temsilcisi:  Özlem Koçdar, Gizem Gözelekli
Reklam Ajansı: Medina Turgul DDB
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Ertuğ Tuğalan
Yaratıcı Ekip: Hakan Bıçakçı, Emre Koç, Ediz Alp Yalçın, Başak Ceylan, Berkay Vela
Marka Ekibi: Elifsu Tufan, Yaprak Erel, Gizem Berberoğlu
Strateji Ekibi: Alper Özcan Utku Çiftliklioğlu
Ajans Prodüktörü: Gülengül Soytürk, Ümit Bak, Levend Çağıl, Seçkin Kaçar
Yönetmen: Uygar Kutlu
Prodüksiyon Şirketi: Autonomy

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER