Boyner'den Empatiye Dikkat Çeken Kampanya

Boyner, birlikte yaşamaya, birlikteliğin ortaya çıkardığı çok sesliliğe ve toplumdaki diyaloğun gücüne dikkat çeken yeni iletişim kampanyasıyla “Bi’ Tanısan Seversin” diyor.

Boyner, birlikte yaşamaya, birlikteliğin ortaya çıkardığı çok sesliliğe ve toplumdaki diyaloğun gücüne dikkat çeken yeni iletişim kampanyasıyla “Bi’ Tanısan Seversin” diyor.

Türkiye’deki tüm yaşam tarzlarını, coğrafyaları kucaklayan, çok renkliliğin estetiğine ve gücüne inanan, kültürümüzün zenginliğinin altını çizen Boyner, ortak paydada buluşmanın, farklılıklarımızın zenginleştirici gücünden faydalanmanın değerine dikkat çeken yeni bir iletişim kampanyasına imza attı. Kampanyanın “Bi’ Tanısan Seversin” söylemiyle önyargı duvarlarımızı yıkmanın, birlikte vakit geçirerek, empati yaparak, diyalog kurarak ve birbirini dinleyerek mümkün olacağını bir dans koreografisi ile anlatan dinamik reklam filmi, her birimizin günlük hayatta karşılaştığı tahammülsüzlük anlarının hayatımıza yansıması olan olaylardan ilham alıyor.

Gün içerisinde trafikte, metroda, markette, kısaca hayatın hemen her alanında anlaşmazlık yaşanabilen anlardan kesitler sunan film, iki farklı insanın aslında birbirini tanıdığında önyargıların yıkılarak ortak bir noktada buluşabileceği mesajını veriyor. “Bi’ Tanısan Seversin” diyerek önyargıları empatiyle ve diyalogla kırmanın mümkün olduğuna vurgu yapıyor.

"Empati ve diyaloğun gücünü ortaya koyuyoruz"

Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu, birbirini anlamaya çalışmanın ve farklılıklara empati ile yaklaşmanın önemine vurgu yaptıkları yeni iletişim kampanyasıyla ilgili şunları söyledi:

“Boyner bu topraklarda doğmuş ve bu toprakların kültüründen beslenen yerli ve köklü bir marka. Türkiye’nin 39 ilinde 101 mağazamızla hepsi birbirinden farklı birçok kişiye, 600’den fazla marka ile hizmet sunuyoruz. Türkiye’nin her köşesinde tanıklık ettiğimiz çeşitliliği, renkliliği, farklı beğenileri, ilgileri, özellikleri çağdaş moda ve yaşam tarzı ile harmanlıyoruz. İki yıl önce, Türkiye’nin özgün yaşam tarzı ve zengin insan profil mozaiğini anlattığımız “Bizim Tarzımız Güzel” başlığını taşıyan iletişim kampanyamız ile yerel değerlerimize ve bizi biz yapan ögelere odaklanmıştık. Bu yaklaşımı bir adım öteye taşıyarak bu kez farklılıklarımıza rağmen önyargı duvarlarımızı yıkıp ortak noktada buluşabilmenin, empatinin, diyaloğun ve dinlemenin önemine dikkat çekmek istedik. Çünkü her birimiz bambaşka coğrafyalarda, özgün aile yapıları içinde farklı öğretilerle, değer setleri ile büyüyoruz. Her birimizin bakış açıları ve yargıları farklı olsa da özümüzde beslediğimiz temel duygular aynı. Tam da bu noktada diyoruz ki, hayatta karşımıza çıkan tüm ön yargıları, anlaşmazlıkları empati ile ve diyalog içinde ortadan kaldırabiliriz. “Bi’ Tanısan Seversin!” diyerek farklılıklarımız olsa bile hep birlikte ortak bir noktada buluşabileceğimize inanıyoruz, empati ve diyaloğun gücünü ortaya koyuyoruz. Bu farklılıkların bizim kültürümüzü daha da eşsiz ve zengin kılan ayrıştırıcı bir unsur olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi tanımak ve anlamak için açık şekilde iletişim kurduğumuzda ortaya çıkacak olan birlikteliğin, ahengin peşinden gidiyoruz. Umuyorum ki bu reklam filmi bizi biz yapan ortak değerlerimize odaklanmamızın, dinlemenin, konuşmanın ve empati kurmanın verdiği o iyi hissiyata katkı sağlayacak. Bize kültürümüzün özünde yer alan bu zenginliğin değerini hatırlatacak.” dedi.

Boyner’in “Bi’ Tanısan Seversin” iletişim kampanyası, VMLY&R Istanbul imzası taşıyor. Yönetmenliğini Dual’in yaptığı kampanya filminin müzikleri SoundBurger’a ait. #BiTanisanSeversin iletişim kampanyası TV, dijital mecralar, outdoor, radyo, basılı medyada yerini alacak.

Reklam Künyesi

Reklamveren: Boyner
Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı: Nurçin Koçoğlu
Marka Yönetimi ve İletişimi Direktörü: Ebru Eğilmez
Pazarlama ve Marka Yönetimi Ekibi: Fırat Alagözlü, Selin Uruç, Sevcan Arslan, Hazal Altuntaş, Berk Balcı
Reklam Ajansı: VMLY&R İstanbul
Yönetici Kreatif Direktör: Arkın Kahyaoğlu
Kreatif Direktör: Renan Erdener, Erdem Güler, Halil Gökhan Tuna
Yardımcı Kreatif Direktör: Gökçe Noyan
Yaratıcı Grup Lideri: Cem Yolal, Cihan Akköse
Reklam Yazarı: Fatmanur Küçükkuzucu, Ediz Alp Yalçın, Aylin Atabay
Sanat Yönetmeni: Burcu Çetin
Genel Müdür: Yekta Gürel
Müşteri İlişkileri: Merve Çiçek Tuyun, Dila Oş, Lisa Simonoğlu
Strateji: Burak Kaçi, Beyza Saraç
Ajans Prodüktörü: Fulya Akay, Umut Tangör
Yapım Şirketi: Public Film
Yönetmen: Dual
Görüntü Yönetmeni: Jack Wilkinson
Müzik: SoundBurger
Koreograf: Diska Livia
Medya Ajansı: Zoom

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER