Canon, Türkiye’deki Ajansını Seçti

Canon Eurasia yeni dönemde Türkiye’deki sosyal medya iletişimi ve yönetimi için Perfection İstanbul ile ilerlemeye karar verdi.

Canon Eurasia yeni dönemde Türkiye’deki sosyal medya iletişimi ve yönetimi için Perfection İstanbul ile ilerlemeye karar verdi.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan ve görüntüleme sistemleri, baskı makineleri, yazıcı, lens gibi farklı alanlarda inovatif ürünler geliştiren Canon, Türkiye’deki dijital pazarlama ve iletişim çalışmaları için yeni ajansını seçti. Canon Eurasia yeni dönemde Türkiye’deki sosyal medya iletişimi ve yönetimi için Perfection İstanbul ile ilerlemeye karar verdi.

Japonya, Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Okyanusya'daki pazarlama ve üretim tesislerinde 182.000'den fazla kişiye istihdam sağlayan, görüntüleme teknolojileri lideri Canon; fotoğrafçıların, video grafikerlerin, ofis çalışanlarının, profesyonel matbaacıların, medikal görüntüleme uzmanlarının ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler üretiyor ve Türkiye faaliyetlerini Canon Eurasia olarak sürdürüyor.

Perfection İstanbul ise; ulusal ve uluslararası birçok önemli marka için çizgi üstü ve çizgi altı reklamcılık, prodüksiyon, medikal reklam ve dijital pazarlama hizmetleri ana başlıkları altında gerçekleştirdiği çalışmalarla adından söz ettiriyor. Perfection İstanbul’un 40 kişilik ekibi ile hizmet verdiği portföyünde ulusal ve uluslararası pek çok farklı marka yer alıyor.

Perfection İstanbul Ajans Başkanı Selim Erdem iş birliğini “Uzun ve köklü tarihi ile görüntüleme teknolojileri alanında dünyada lider olan Canon ile yaptığımız bu iş birliği, ajansımızın yeni dönemdeki çalışmaları için oldukça önemli ve heyecan verici. Canon’un ‘ortak fayda için birlikte yaşamak ve çalışmak’ anlamına gelen Kyosei felsefesi, bizlerin ajans olarak taşıdığı temel değerlerle örtüşüyor. Değerleri birbiri ile her anlamda örtüşen iki kurum olarak başarılı çalışmalara imza atacağımıza inancım sonsuz" sözleriyle değerlendirdi.


 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER