CGV Mars ile ONN Medya Türkiye Arasında İş Birliği

Koreli CGV Mars ile ONN Medya Türkiye arasında 20 adet farklı türdeki sinema filminin dağıtımı için anlaşma sağlandı.

Koreli CGV Mars ile ONN Medya Türkiye arasında 20 adet farklı türdeki sinema filminin dağıtımı için anlaşma sağlandı.

Yapım ve dağıtım tarafında güç birliğine giden taraflar arasındaki anlaşma CGV Mars Genel Müdürü Serdar CAN ve ONN Medya CEO’su yapımcı H. Hakan Eren tarafından CGV Mars Medya’nın Ortaköy’deki genel müdürlük binasında imzalandı. Cinemaximum sinemalarının sahibi, ülkemizin en büyük sinema işletmecisi konumunda olan Koreli şirket, 2022 yılında ONN Medya tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan 20 adet farklı türdeki sinema filminin dağıtımını üstlendi.

Birçok dizi, sinema filmi ve tv programının yapımcısı olan Eren, ONN Medya’nın yeni yılda televizyon ve OTT yanında sinemaya daha fazla ağırlık vereceğini, sektöre ve ülkemize katma değer yaratmak için bu cesur atılımı gerçekleştirdiklerini ifade etti ve desteklerinden ötürü tüm CGV ailesine teşekkür etti.

CGV Mars D. Genel Müdürü Can ise pandeminin getirdiği tüm dezavantajlara rağmen, yerli bir yapımcının bu adette bir üretimle sinema sektörüne verdiği destekten ötürü heyecanlı olduklarını ve birlikte başarılı işlere imza atacaklarından kuşkuları bulunmadığını belirtti.

Tarafların 2022 programına aldıkları işler arasında komedi ve dram türünün yanında bir de BÜYÜKELÇİ isimli, Atatürk’ün yakın arkadaşı Paris Büyükelçisi Behiç Erkin’in 2. Dünya Savaşı sırasında 20 bin yahudiyi ölümden kurtardığı bir kahramanlık hikâyesi de bulunuyor.

 Anasayfa'ya Dön

YORUM YAZIN

Max. 255 karakter girebilirsiniz

Yorumunuz Alınıyor

Boş Yorum Gönderemezsiniz

YORUMLAR

Hiç Yorum Yok

BENZER HABERLER